ARTUKLU ADAYLIĞI İÇİN RESMEN BAŞVURUYOR

Polisiye Haberler 10.02.2014 11:52:18 0
ARTUKLU ADAYLIĞI İÇİN RESMEN  BAŞVURUYOR

Mardin`in Kabala Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı ve İşadamı Şakir Nuhoğlu, Saadet Partisinden Artuklu Belediye Başkan Adaylığı için resmi başvurusunu Bugün yapacak.

Mardin`de Saadet Partisi’ne adaylığı günlerdir konuşulan Nuhoğlu, nihayet resmi başvurusunu Bugün yapıyor.Mardinli Hayırsever iş adamı ve Kabala Beldesi Bağımsız Belediye Başkanı Şakir Nuhoğlu Saadet Partisinden Mardin Merkez ilçesi Belediye Başkanı Adaylığı daha önce açıklanmıştı.
Artuklu belediye başkan adayı Şakir Nuhoğlu, “20 yıllık birikimimle Artuklu`ya hizmet etmek istiyorum.”dedi.
Kabala Beldesinde yaptıkları hizmetlerin ortada olduğunu anlatan Nuhoğlu; “Belediye başkanlığım görevimde birçok vali ve milletvekili görev yaptı. Buna rağmen ben başkanlık hayatımdaki yerimi ve çizgimi her zaman korumasını bildim. Başkanlığımda Kabala ve Mardin için onlarca projeyi yaşama geçirme şansını yakaladım. Kabala halkına hizmet vermeyi bir yaşam biçimi haline getirdim. Bunca yıllık birikimimi şimdi de belediye başkanı olarak Mardin halkının hizmetine sunmak istiyorum” dedi.
Nuhoğlu, adaylığını açıkladığı günden bugüne 7’den 70’e herkesin takdiri ve desteğini aldığını vurgulayarak, “Aday olmak için elini taşın altına koymak gerekir. Ben siyasi birikimime ve Artuklu’lara güveniyorum.”dedi.

“Artuklu`yu daha da ileri noktalara taşımak istiyorum”
Kamuoyu araştırmalarının büyük bir önem taşıdığını söyleyen Nuhoğlu; “Daha aday olmadan kamuoyunda ismimizin geçmesi bizlere büyük bir teveccüh gösterildi. Ben de bu halka layık olmak için elimden geldiğince Adaylığı açıklamama tüm Mardin vatandaşlarımızı ve partililerimizi davet ediyorum.”dedi.


ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

Anahtar Kelimeler:
28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04