ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI TATLIDEDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞIYOR

Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnaf ile buluşmayı, sohbet etmeyi, onların talep ve beklentilerini yerinde dinlemeyi sürdürüyor.

Mardin 15.01.2023 16:52:00 0
ARTUKLU BELEDİYE BAŞKANI TATLIDEDE VATANDAŞLARLA KUCAKLAŞIYOR

Artuklu  Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, bulduğu her fırsatta vatandaş ve esnaf ile buluşmayı, sohbet etmeyi, onların talep ve beklentilerini yerinde dinlemeyi sürdürüyor.

Resim

Göreve geldiğinden bu yana başarılı çalışmaları ile dikkat çeken ve kısa sürede vatandaşların sevgisine mazhar olan Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede hafta sonunda Eski Mardin'in  1.caddesinde bulunan Esnafları ziyaret ederek, ziyaretleri sırasında karşılaştığı vatandaşlarla, ziyaret ettiği Esnaflarla sohbet ederek sorunlarını dinliyor.

Resim

Artuklu ilçesi  sakinleri, Başkan Mehmet Tatlıde'ye  ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederken, Başkan Tatlidede ise  “Artuklu ilçesinin içi ısıtan, her zaman bizlere sahip çıkan, gönül insanlarının yoğun olduğu bir bölge. İnsanımıza sahip çıkmaya devam edeceğiz” dedi.

Resim

   Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Başkan Tatlıdede , “En büyük gücümüz birlikteliğimiz” şiarıyla ve “Uyum Kültürü” felsefesiyle esnaf ve vatandaş ile buluşmaya devam ederken, hemşehrilerinin kendisi için söylediği “Şehrin ve Gönüllerin İnsanı ” olmayı ve bu şehrin insanları için alın teri dökmeyi sürdürüyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


31.4° / 20.5°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19