Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Ölker ve Amak, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, Meclis Üyeleriyle birlikte Tarihi çarşılarda esnaf ziyaretinde bulundu.

Mardin 31.05.2024 11:20:00 0
Artuklu Belediyesi Eş Başkanları  Ölker ve Amak, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Artuklu Belediyesi Eş Başkanları Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, Meclis Üyeleriyle birlikte Tarihi çarşılarda esnaf ziyaretinde bulundu.

 

Esnaf ziyaretinde halkla bir araya gelen Eş Başkanlar, kendilerine iletilen sorun ve taleplerini de dinledi. Eş Başkanlara iletilen sorun ve talepler, ilgili birimlere ulaştırılarak çözülmesi konusunda gerekli talimatlar verildi.

 

Ziyaret ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Eş Başkanlar Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, şu ifadeleri kullandı:

 

“Biz yönetime geldiğimiz ilk günden itibaren halkımız ile sık sık bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyoruz. Meclis Üyelerimiz ile birlikte Tarihi çarşılarımızda bulunan Esnaflarımızı ziyaret ettik. Hem bizi seçtikleri için kendilerine teşekkürlerimizi ettik, hem de kendilerine kolaylıklar dileyerek bereketli kazançlar diledik. Tabi öte yandan halkımızın yaşadığı sorun ve talepleri de tek tek dinleyerek notumuzu aldık. Aldığımız notları da ilgili birimlere göndererek sorunların çözümü noktasında gerekli talimatları verdik. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da sık sık halkımız ile bir araya gelmeye devam edeceğiz. Bu kenti hep birlikte yöneteceğiz. Kadim kentimizi ve halkımızın yaşam konforunu arttırmaya yönelik çalışmalarımız kesintisiz devam edecek.”

 

Tarihi çarşılarda hizmet veren Esnaflar, ziyaretlerinden ötürü Eş Başkanlar ve Meclis Üyelerine teşekkür etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00