ARTUKLU BELEDİYESİ`` MARDİN TANITIM GÜNLERİ``NDE....

Artuklu Belediyesi, 5-8 Şubat tarihleri arasında İstanbul'da Mardin Tanıtım Günleri etkinliğinde stant açacak.

Mardin 30.01.2015 13:43:05 0
ARTUKLU BELEDİYESİ`` MARDİN TANITIM GÜNLERİ``NDE....

Artuklu Belediyesi, 5-8 Şubat tarihleri arasında İstanbul’da Mardin Tanıtım Günleri etkinliğinde stant açacak. 

Mardin Tanıtım Günleri adı altında İstanbul Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenecek olan etkinlikte Artuklu Belediyesi standı da açılacak. 5-8 Şubat tarihleri arasında düzenlenecek olan etkinlikte, Artuklu Belediyesi’nin yanı sıra Mardin Büyükşehir Belediyesi, Mardin ilçe belediyeleri, Mardin Valiliği, kaymakamlıklar ile birçok sivil toplum örgütü ve farklı esnafların katılımı sağlanacak.

 

Mardin’in ulusal ve uluslararası alanda tanıtımını sağlayacak olan etkinlikte, fotoğraf sergileri, imza günleri, konserler düzenlenecek. Ayrıca Mardin’e özgü ev yapımı ürünler, yemekler ve çeşitli el ürünleri de stantlarda yerini alacak.

 

Artuklu Belediyesi’nin de stant açacağı etkinlik boyunca Mardin fotoğrafları, Mardin tanımından oluşan sinevizyon gösterimi, Artuklu haritası, Artuklu Belediyesi’nin 4 dilli masa ve duvar takvimleri ile eşantiyon ürünleri, yöresel kıyafetler ile Mardin’e özgü elbise ve ürünler bulunacak. Ayrıca Artuklu Belediyesi Basın Birimi’nin Şengal’deki saldırılardan kaçarak Mardin’deki kamplara yerleşen ve Artuklu Belediyesi’nin sahip çıktığı Êzidîlerin portrelerinden oluşan fotoğraf sergisi de etkinlikte yer alacak.

 

Artuklu Belediyesi Eş Başkan Yardımcısı Mehmet Hadi Baran, İstanbul’da açılacak olan Mardin Tanıtım Günleri etkinliğinde, Mardin’i en iyi şekilde yansıtacaklarını sözlerine ekleyerek, İstanbul’da yaşayan tüm Mardinli yurttaşları stantlarına bekledikleri ifade etti. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


38.7° / 23.1°
  • BIST 100

    10588,93%0,97
  • DOLAR

    32,84% 0,10
  • EURO

    35,30% 0,62
  • GRAM ALTIN

    2452,19% 1,14
  • Ç. ALTIN

    3967,38% 0,30