Artuklu Belediyesi Temizlik Personellerinin Dinlenme Alanları İyileştirildi

Artuklu Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, yoğun geçen mesailerinin ardından, dinlendikleri noktada, daha hijyenik ve sağlıklı bir ortam için iyileştirilme çalışmaları yapıldı.

Mardin 7.06.2024 17:13:00 0
Artuklu Belediyesi  Temizlik Personellerinin Dinlenme Alanları İyileştirildi

Artuklu Belediyesi, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerin, yoğun geçen mesailerinin ardından, dinlendikleri noktada, daha hijyenik ve sağlıklı bir ortam için iyileştirilme çalışmaları yapıldı.

 

Teker Mahallesinde bulunan Dinlenme Merkezinde, Banyo, Giyinme ve Klimalı Dinlenme Odaları oluşturuldu.

 

Yapılan iyileştirmelerle birlikte, Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı personeller, yoğun mesai sonrası artık daha temiz ve sağlıklı bir ortamda dinlenebilecek.

 

Eş Başkanlar Münevver Ölker ve Mehmet Ali Amak, Personellerin, daha konforlu ve sağlıklı bir şekilde çalışmaları için, çalışma alanlarının iyileştirilmesi hedefinde olduklarını ifade etti.

 

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Eş Başkanlar Ölker ve Amak, şunları söyledi;

 

“Bu kadim kente hizmet yolunda, bizimle beraber çalışan, Mesai arkadaşlarımızın, daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir ortamda çalışması bizim için önem arz etmektedir. Bu nedenle, Mesai arkadaşlarımızın yoğun mesai sonrası dinlendikleri alanları iyileştirme kararı aldık. Teker Mahallemizde bulunan merkezimizde, daha önce bulunmayan duş ve giyinme odası oluşturuldu. Ayrıca dinlenme odası da yeniden boya ve gerekli tadilat işlemleri yapıldı. Ayrıca yaz aylarında yaşanan yoğun sıcak havalar nedeniyle de ek olarak dinlenme odalarına da klima taktırıldı. Kısa sürede bu çalışmaları yaparak, değerli mesai arkadaşlarımızın hizmetine sunduk. Bizler nasıl ki bu kente hizmet etme çabası içerisindeysek, aynı şekilde, personellerimizin yararına olan yeni çalışmalar da yapmaya devam edeceğiz.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU


39.1° / 25.3°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,64% -0,45
  • EURO

    34,97% -0,74
  • GRAM ALTIN

    2422,86% -0,90
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,00