ARTUKLU İLÇESİ YALIM MAHALLESİ MUHTARI MAHALLESINE PTT VE BANKAMATIK ISTIYOR

Mardin Artuklu İlçesi Mahalle Muhtarı Mahalle sakinleri adına PTT şubesi ve bankamatik getirilmesini istiyor.

Mardin 20.05.2024 15:11:00 0
ARTUKLU İLÇESİ YALIM MAHALLESİ  MUHTARI  MAHALLESINE PTT VE BANKAMATIK ISTIYOR

Mardin Artuklu Mahallesinin sakinleri adına Konuşan Muhtar Abdulaziz Başçı mahallelerine PTT şubesi ve bankamatik istiyor. Mahallesinde PTT şubesinin ya da bankalara ait tek bir ATM’nin olmaması mahalle sakinlerime ve Mahallem içinde bulunan Gençlik Spor Müdürlüğüne bağlı Kredi ve Yurtlar kurumuna bağlı Kız Yurdunda kalan Öğrencilere sıkıntı yaşatıyor.
 
Muhtar Abdulaziz Başçı Sözlerine Mardin Artuklu İlçesi özellikle Mahallem Artık Büyüyor gelişiyor ve bir ilçe büyüklüğüne gelmekte en eski yerleşim Yeri olan Yalım Mahallesi;   Mardin Büyükşehir Kapsamına girmeden önce Belde Belediyesi ile yönetilmekteydi; Nüfusu 24 bini aşan mahallemde 4 Okul bir Sağlık Ocağı Gençlik Spor Müdürlüğünün Kredi ve Yurtlar kurumuna bağlı Kız Yurdu ve birçok STK nin binası var Mahalle Sakinlerimin çoğunluğu Emekli, Devlet Memuru ve  çalışan. Ancak mahallede PTT şubesinin veya bankamatiğin bulunmaması yüzünden halk para çekmek için 8 Km gitmek zorunda kalıyor. bu durumda mahalle sakinlerine ve zaman kaybına ve maddi kayba uğrattığını belirtiyor.


 
Yalım Mahalle sakinleri her gün Muhtarlığa gelip sorundan şikâyetlerini ilettiklerini anlatan Muhtar Başçı sorunun çözümü için Mardin PTT Başmüdürlüğünden ve Kamu Bankaları Müdürlerinden ve Mardin’deki tüm Yetkililerden sorunumuzu çözülmesi İçin desteklerini beklediklerini ifade ederek Yalım Mahallesi Sakinlerinin mağduriyetlerinin giderilmesini talep ediyor. ,

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/ARTUKLU

 


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10739,94%2,57
  • DOLAR

    32,80% 0,05
  • EURO

    35,10% -0,10
  • GRAM ALTIN

    2490,58% 0,07
  • Ç. ALTIN

    3973,22% 0,00