ARZUM ONAN “Bİ UMUT” FİLMİYLE OYUNCULUĞA GERİ DÖNÜYOR
Uzun süredir kamera önünden uzak kalan ve projelerinde her zaman seçici davranan Arzum Onan, “Bi Umut” filmiyle oyunculuğa geri dönüyor.
Uzun süredir kamera önünden uzak kalan ve projelerinde her zaman seçici davranan Arzum Onan, “Bi Umut” filmiyle oyunculuğa geri dönüyor.
Çekimleri Antalya’da başlayan ve gerçek bir hayat hikâyesinden ilham filmde Onan, kadınlar arası dayanışmayı ön plana çıkartan “Fatma” karakterine hayat veriyor.
Hastanede tesadüfen karşılaştığı, kimliği belirsiz; konuşamayan, yürüyemeyen, felçli bir Rus gence on yıl boyunca annelik yapan Gülsüm Kabadayı’nın sınırsız sevgisini ve fedakârlığını anlatan “Bi Umut” filminin çekimleri Antalya’da başladı. Filmin oyuncu kadrosuna yıllardır setlerden uzak kalan, özlenen isim Arzum Onan da katıldı.
Sanatçı filmde, Gülsüm Kabadayı’nın en yakın dostlarından biri olan ve onu bu zorlu süreçte yalnız bırakmayan “Fatma” karakterini canlandırıyor. Gülsüm Anne’nin en karanlık anlarında yanında duran, güçlü bir dayanak olan Fatma, izleyiciye dostluğun dönüştürücü gücünü hatırlatacak. Kadın dayanışmasının en güçlü örneklerinden birini yansıtan bu rolle Arzum Onan, uzun bir aranın ardından yeniden kamera karşısına geçiyor.
Yıldızlarla Dolu Oyuncu Kadrosu
Doktorların “En fazla üç ay yaşar” diyerek umudu kestikleri hasta gence, “Bi umut be doktor” sözleriyle sahip çıkan ve onu tam on yıl yaşatmayı başaran Gülsüm Kabadayı’yı, usta oyuncu Hülya Duyar canlandırıyor. Rus oyuncu Leon Kemstach da, Umut karakteriyle ilk kez Türk izleyicisinin karşısına çıkacak.
“Bi Umut”ta; Celal Öztürk (Tunahan), Hayat Van Eck (Alihan) ve Gürberk Polat’ı (Mehmet Ali) Gülsüm Kabadayı’nın üç oğlu rolünde izleyeceğiz. Filmin dikkat çeken oyuncu kadrosunda ayrıca Fikret Kuşkan, Yüsra Geyik, Mehmet Esen, Füsun Kostak, Necmi Yapıcı, Anna Andrusenko, Bora Kırkım, Yağız Terzi, Birce Bircan ve Levent Ülgen gibi birbirinden değerli isimler yer alıyor.
Yönetmen koltuğunda Gökhan Arı’nın oturduğu projenin senaryosu Mert Dikmen ve Mustafa Uslu imzası taşırken, filmin yapımcılığını NBU Gold A.Ş, Rumble Medya ve Dijital Sanatlar birlikte üstleniyor.
Gülsüm Kabadayı’nın yaşadığı Antalya’da başlayan çekimlere, Rusya’da devam edilecek. ‘Bi Umut’, 2025 yılı sonunda sinemaseverlerle buluşacak.
ARTUKLU HABER AJANSI-MAGAZİN SERVİSİ
-
1
GÖKHAN ÇELİK;''TURİZM'DEN ŞİKAYET ALAN İLLERİN BAŞINDA MARDİN GELİYOR''
-
2
Mardin'in Artuklu İlçesinde Büyük Asfalt Seferberliği
-
3
Çolakoğlu Metalurji Spor Kulübü’nden Madrid Büyükelçiliği’ne Anlamlı Ziyaret
-
4
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Oldu
-
5
ASOF'tan Türkiye Genelinde Su Kaynakları Temizlik Hareketine Çağrı
-
6
Hilvanlı Öğrencilerin Sinema Heyecanı
-
7
DOĞAN BEKİN; “YİTZHAK KROİZER’İN FİLİSTİNLİLERE YÖNELİK NEFRET SÖYLEMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUZ”
-
8
KATİL İSRAİL VE İŞBİRLİKÇİSİ ABD SİYAH ÇELENK BIRAKILARAK PROTESTO EDİLDİ
-
9
Aliağa’da Ücretli Otopark Uygulaması Başlıyor
-
10
Başkan Şahin Mamak'ta Öğrencilerle Fidan Dikti
-
11
TÜRKİYE BELEDİYELER BİRLİĞİ ENCÜMENİNDEN AÇIKLAMA
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74



