ASİLDER Mamak Şubesi`nden Akgül`e Ziyaret

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) Mamak Temsilciliği Başkanı Erdal Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`ü ziyaret etti.

23.01.2015 08:57:42 0
ASİLDER Mamak Şubesi`nden Akgül`e Ziyaret

Ankara Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü (ASİLDER) Mamak Temsilciliği Başkanı Erdal Kiraz ve yönetim kurulu üyeleri Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül`ü ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti kaydeden Akgül, sivil toplum kuruluşlarının dini ve sosyal alanda daha aktif olmaları gerektiğine vurgu yaparak, ASİLDER’in Mamak’ta gerçekleştireceği etkinlikleri belediye olarak imkânlar ölçüsünde destekleyeceklerini ifade etti.

 Oku, Anla, Yaşa, Yarış

ASİLDER Mamak Temsilciliği Başkanı Kiraz da kabulünden dolayı Akgül’e teşekkür etti. Dernek faaliyetleri hakkında kısaca bilgi veren Kiraz, tüm gayretlerinin çocukların ve gençlerin dini ve ahlaki değerlerden uzak kalmadan, eğitimli, topluma faydalı birer fert olarak yetişmelerine katkı sağlamak olduğunu dile getirdi. Derneğin kısa vadeli projeleri hakkında bilgilendirmede bulunan yönetim kurulu üyeleri, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları çalışmalarından da söz etti. “İdeal İnsan Son Peygamberin (S.A.V) Hayatı” yarışmasının yoğun ilgi gördüğünü belirten Kiraz, yarışmanın amacının, Hz Peygamber’in hayatını sahih kaynaklardan okumak, O’nu doğru anlamak ve tüm insanlığa layıkıyla anlatmak, hayatı O’nun gibi bilinçli yaşamak için toplumda farkındalığın oluşturulması olduğunu söyledi. Kiraz, Ufka Yolculuk Kültür Yarışmaları kapsamında düzenlenen yarışmaya Hz Peygamber’in hayatını okuyan herkes katılabileceğini kaydetti.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER:ABDULLAH ORTAÇ


26.8° / 15.2°
  • BIST 100

    10268,6%0,2
  • DOLAR

    32,23% -0,02
  • EURO

    34,73% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2441,50% 0,39
  • Ç. ALTIN

    3877,27% 0,00