AŞKIN NUR YENGİ SENFONİK KONSERİ İLE HARBİYE’DE

Türk Pop müziğinin büyülü sesi AŞKIN NUR YENGİ, Pera Filarmoni Orkestrası eşliğinde BKM Organizasyonu ile 7 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda

Magazin 17.07.2024 11:12:00 0
AŞKIN NUR YENGİ SENFONİK  KONSERİ İLE HARBİYE’DE

Türk Pop müziğinin büyülü sesi AŞKIN NUR YENGİ, Pera Filarmoni Orkestrası eşliğinde BKM Organizasyonu ile 7 Ağustos’ta Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu’nda….

 


BKM, Harbiye konserleri serisinde; Türk Pop müziğinin en güçlü kadın seslerinden Aşkın Nur YengiPera Filarmoni Orkestrası eşliğinde “Aşkın Nur Yengi Senfonik” konseri ile DenizBank Açıkhava Etkinlikleri kapsamında 7 Ağustos’ta Harbiye Açıkhava sahnesinde müzikseverlerle buluşacak.   

 

80’li yıllarda Onno Tunç’un orkestrasında Sezen Aksu ile çalışmaya başlayan Aşkın Nur Yengi, 1990 yılında yayınlanan Sevgiliye adlı ilk albümü ile beğeni toplayarak yüksek satış rakamlarına ulaştı ve 90’lı yıllara damga vurdu.

 

Yurtiçinde ve yurdışında verdiği konserlerle müzikseverlerin gönlünde taht kuran, yayınladığı başarılı albüm ve parçalarıyla Türk Pop müziğinin ikonik ismi haline gelen Aşkın Nur Yengi, geçmişten günümüze bir çok hit olan şarkılara imza attı.

 

AÇIKHAVA’DA AŞK ŞARKILARININ BÜYÜLÜ SESİ: AŞKIN NUR YENGİ!

Her parçasında aşkın izlerini taşıyan Aşkın Nur Yengi’nin sahnedeki muhteşem performansı ve repertuvarı ile senfoni rüzgarlarında kaybolmak, zamanda yolculuğa çıkmak için Harbiye Açıkhava’nın muhteşem atmosferinde gerçekleşecek konserini kaçırmayın…

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor