ASMMMO?DA ALİ ŞAHİN DÖNEMİ

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) 22?nci Olağan Genel Kurulunda seçimden zaferle ayrılarak ASMMMO Başkanı olan Ali Şahin, ASMMMO Genel Merkezinde çok sayıda mali müşavirin katılımıyla gerçekleşen törenle başkanlık makamını eski başk

9.06.2016 15:14:22 0
ASMMMO?DA ALİ ŞAHİN DÖNEMİ

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) 22’nci Olağan Genel Kurulunda seçimden zaferle ayrılarak ASMMMO Başkanı olan Ali Şahin, ASMMMO Genel Merkezinde çok sayıda mali müşavirin katılımıyla gerçekleşen törenle başkanlık makamını eski başkan Mehmet Okkalı’dan devraldı.

 

SORUNLARIMIZ İÇİN GEREKEN ADIMLAR ATILACAK

 

Eski ve yeni yönetimin bir araya geldiği törende konuşma yapan ASMMMO  Başkanı Ali Şahin, ”Değerli meslektaşlar oda seçimlerinden sonra ilk kez bir araya geliyoruz. Seçimlerde bize göstermiş olduğunuz destekten ötürü teşekkür ediyorum. Biraz önce eski oda başkanımız, “bu sayılı günler çok çabuk geçer” dedi. Gerçekten de üç yıl önce kendileri seçimleri kazanmıştı. Ama bugün seçimlerden sonra üç yılı tamamlayıp görevi bize devrettiler. Dolayısıyla bizde bunun bilincindeyiz arkadaşlar. Bu üç yıl tabi ki geçecek. Biz bu üç yılı mesleki sorunlarımızın çözümleri konusunda atacağımız adımlarla olumlu geçireceğimize inanıyoruz. Ama tek başımıza bu sorunları çözemeyiz.  Oda yönetimindeki 9 kişi, tek başımıza bu sorunları çözemeyiz. Bu sorunların çözümünde sizlerin yanımızda olması, alacağımız kararlara destek olmanız oldukça önemli.” dedi

 

DAYANIŞMACI VE KOLEKTİF BİR RUHLA GELİYORUZ

 

 Başkanlık makamında geçirdiği ilk gün tebrikleri kabul eden ASMMMO  Başkanı Ali Şahin;  tabandan geliyoruz, bu işin mutfağında yetiştik diyerek şöyle konuştu: Mesleğin stajyerliğini , bağımlı çalışmasını, bağımsız çalışmasını tüm aşamalarını yaşadık ve mesleğin tüm sorunlarını biliyoruz. Bu sorunların çözümü açısından kolektif bir yaklaşım sergileyeceğiz. Tek başımıza yönetim olarak çözebileceğimiz sorunların yanında meslektaşlarımızı da yanımıza alarak çözebileceğimiz sorunlar var. Bir ya da birkaç kişinin ön plana çıktığı değil, bütün meslektaşları kapsayan , onları bu sorunların içine katan ; çünkü bu sorunları onlar zaten yaşıyor, yaşadıkları bu sorunların çözümüne dahil ederek kolektif bir şekilde sorunların  çözümlerini sağlayacağız. Çoğulcu ve kolektif bir oda olacağız.

 

YENİ YÖNETİM BELLİ OLDU

 

Ankara Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (ASMMMO) 22’nci Olağan Genel Kurulu sonrasında yenilenen ASMMMO Yönetim Kurulu şu şekilde oluştu: Başkan Ali Şahin, Başkan Yardımcısı Hayrettin Çelik, Başkan Yardımcısı Nurali Keleş, Oda Sekreteri Naci Alkan, Oda Saymanı Turgut Bahadır, Yönetim Kurulu üyeleri Mehmet Okkalı, Mustafa Önder, Oğuz Nihat Alkan, Ahmet Babuşcu ;  Denetleme Kurulu Başkanı Mustafa Orman, Denetleme Kurulu Üyeleri Erdoğan Ertürk, Sebahattin Gül ; Disiplin Kurulu Üyeleri Başkan Fatih Sülahi, Başkan Yardımcısı Kayhan Surat , üyeler Ergin Konukçu , Bülent Kaplan, Fatih Çalık.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


41.3° / 27.9°
  • BIST 100

    10851,78%-0,19
  • DOLAR

    32,67% 0,35
  • EURO

    35,41% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2506,06% 1,58
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87