ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN ŞEHİT EDİLİŞİNİN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ``FETHİ SEKİN``MESAJI

Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , "Şehit Polis Memuru Fethi Sekin`in Şehadetinin Birinci Yıl Dönümü" Münasebetiyle bir mesaj yayınladı

Gündem 4.01.2018 15:17:13 0
ASP İL MÜDÜRÜ KENÇ`TEN  ŞEHİT EDİLİŞİNİN BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNDE ``FETHİ SEKİN``MESAJI

 
Elazığ Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Suat Kenç , "Şehit Polis Memuru Fethi Sekin'in  Şehadetinin Birinci Yıl Dönümü" Münasebetiyle bir mesaj yayınladı

 

İl Müdürü Kenç mesajında ; 5 Ocak 2017 tarihinde İzmir Adliye binasına yönelik bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan  kalleş saldırıda yüreğinde ki Vatan aşkıyla  teröristlerin uzerine kurşun yağdırarak  etkisiz hale getirdikten sonra sahadet şerbetini içen hemşehrimiz kahraman polis memuru Fethi Sekin’in bir kahramanlik örneği  sergileyerek bu kutsal davanın edebî bekçisi olmuştur.


Ülkemizin birliğini, kardeşliğini ve kalkınmasını hazmedemeyen şer  odakları ve taşeron örgütü  kalleş yüzlerini birkez daha ortaya çıkararak  İzmir Adliyesi personeli hedef olarak seçtiler.
 
 

Bu hain ve şer odaklarının Ülkemizdeki ilk hain planları değildir. İzmir Adliyesine yönelik  gercekleştirilen birliğimize ve beraberliğimize  kasteden bu alçak saldırıda  hemsehrimiz kahraman  polis memuru Fethi Sekin canını ortaya koyarak  bu kirli planı bozmuştur.

Ülkemizin bağımsızlığına ve kardeşliğimize göz diken alçaklar şunu iyi bilmelidir ki söz konusu vatan olduğunda bu millet  her zaman tarih yazmıştır ve vatan uğrunda ölmenin bu millet için çok şerefli bir rütbe olduğunu unutmamalıdırlar. Kahraman polis memuru Fethi Sekin'i şehit eden alçaklar hicbir zaman hain emellerine ulaşamayacaklardır. 


Şehit Polis Memurumuz Fethi Sekin'i , şehadetinin birinci yıldönümünde rahmet ve şükranla, aynı zamanda büyük bir özlemle anıyoruz. Bu vesileyle, ülkemizin birliği ve kardeşliği için,  çocuklarımızın geleceği için canını feda etmiş bütün şehitlerimize Cenab-ı Hak’tan rahmet, Aziz Milletimize başsağlığı ve sabırlar diliyoruz."

 
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ELAZIĞ

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor