Astrolojinin En Mantıklı Burçları

Astrolojide hava burçları duyguları kenara bakıp mantıklı kararlar vermede öncüdür.

Tanıtım Yazısı 7.12.2020 11:17:00 0
Astrolojinin En Mantıklı Burçları

Astrolojinin En Mantıklı Burçları

Astrolojide hava burçları duyguları kenara bakıp mantıklı kararlar vermede öncüdür. Hava burcu kategorisinde yer alan Terazi, İkizler ve Kova burcu özelliklerine sırasıyla göz atalım.

Terazi Burcu Özellikleri

Terazi burcunun insanı etkileyen büyülü bir havası vardır, nedeni bilinmeyen çekim gücünün etkisi altına girildiğini fark etmek mümkün değildir. Terazi burcu özellikleri içinde kızgınlığa yer yoktur, karşısındakini en sinirli anda dahi regüle etmeyi başarır. Tartışmayı sever ama sesini yükseltmeden tartışma konularında zaferini ilan eder.

Kafasında sürekli müthiş bir denge vardır kesinlikle ne düşündüğünü bilmek mümkün değildir. Terazi burcu özellikleri gereği uyumlu ve sevecen yapının altında gizli bir güce sahiptir. İçerisinde olduğu ortamı çabuk bir şekilde inceler ve tüm detaylarını bulur. Herhangi bir konuya hakim olabilmek için deli gibi çalışır. Terazi burcu özellikleri içerisinde başarılı olmak için imkansızlık yoktur, her konu hakkında uyumlu bir sessizlik içerisinde çalışır.

Terazi Burcu Kadının Özellikleri

En ufak bir fikir tartışmasında dahi keskin zekaları ile ön plana çıkan terazi burcu kadınları ile tartışmaya girmek akılsızlıktır. Bir terazi kadını tek başına kavga başlatabilir ve bunu büyük bir zevk ile sürdürür üstelik kendi istediği gibi sonuçlandırır. Terazi kadınına göre her şey sonunda eşitlenir ve kendisi her zaman haklıdır. Bundan dolayı hep son kararları kendisi vermelidir, eğer kendisi adil değilse dünyada hiçbir şey eşit değildir.

Terazi Burcu Erkeğinin Özellikleri

Mükemmel bir dert dinleyicidir, karşısındakine öğüt vermeyi de çok sever. İkna kabiliyeti oldukça yüksektir gülümsediği anda dünyanın ayaklarınız altında olduğunu hissettirir. Tüm bu özelliklerine rağmen sonsuza kadar bir aşk sürdürmek terazi erkeği ile mümkün değildir. Partnerini üzmeden ve kırmadan yavaşça kaçar çünkü aşkını hep güzel hatırlamak ister. İyi bir hayat yargıcı olan terazi erkeğinin inançlarına saygı göstermek zorundasın. Çünkü onlara göre yalan, iğrenç ve berbattır bedeni ve ruhu kirletir.

İkizler Burcu Özellikleri

İkizler burcu özellikleri gereği aynı anda birkaç işi bir arada yapabilir. Adapte olamayacağı hiçbir iş yoktur bu nedenden dolayı değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. İkizler burcu özellikleri arasında dikkat çeken anlık değişimler yaşamalıdır, son derece mutlu oldukları bir anda aniden mutsuz olabilirler. Bu özellikleri nedeniyle çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılır.

Her konuda bilgi sahibi olduklarını göstermek isterler, konu hakkında bilgileri az dahi olsa bunu gizlemeyi çok iyi başarırlar. Duydukları bir bilgiyi ustaca anlatırlar, onları dinleyenler işin uzmanı olduğunu zannederler. Pratik zekaları oldukça çekicidir bu özellikleri sayesinde ikizler burcunu tanımlayan sözcük düşünüyorum kelimesidir. İkizler burcu özellikleri nedeniyle uzun soluklu bir çalışmadan her zaman kaçınır yapıya sahiptirler.

İkizler Burcu Kadınının Özellikleri

İkizler kadını duygularından önce mantının gelişmesini bekler çünkü onlar için mantık çok önemlidir. Çevresindeki her şeyi dengede tutmak ister çoğu zaman değişkenli ile ulaşılmaz olur. İlgisiz, ulaşılmaz ve zor insanlardır, Belleği güçlü sayılmaz. İkizler kadının yılın her günü başka bir kadın olabilir. Pratik değildir bu nedenden dolayı sürekli kendisini çekip çevirecek birine ihtiyaç duyar. Heyecanlı bir tartışma esnasında birden saçının yanlış yerden ayrılmış olduğuna dikkat çekecek kadar umursamazdır.

İkizler Burcu Erkeğinin Özellikleri

İkizler burcu erkeği hareketli ve değişken yapısı ile dikkat çeker. Sürekli ve sonsuz bir öğrenmekte içerisindedir. Bu özelliği sayesinde çevresine karşı kesinlikle kayıtsız kalamaz. Her an eğlencelidir, aşk hayatında daima bir soru işareti vardır. Hayatı boyunca çevresini sorgulamaktan vazgeçmez. Çocukları için mükemmel bir oyun arkadaşı ve dünyanın en tatlı babasıdır. Sürekli seyahat etmek ister, onlarla birlikte olan kesinlikle sıkılmaz çünkü hayatta en çok sevdiği şey eğlenmektir.

Kova Burcu Özellikleri

Hayal güçleri sınırsız olan kova burcu insanının düşünceleri an ötesinde akılcı ve sezgiseldir. Kova burcu özellikleri içerisinde ilk akla gelen dik kafalı olmalarıdır, insanların kendilerinin ne demek istediğini anlamadığını düşünür. Sevecen yapıları ile tanınan kova burcu insanı kesinlikle bir yapıya sahip değildir.

 Hayatlarında hiçbir zaman ırk cinsiyet ve sosyal durum ayrımı yoktur, herkesin aynı eşit imkanlara sahip olmasını ister. Kova burcu özellikleri içerisinde modern görüşlerine rağmen inatçı ve sabit fikirli olmalarını saymakta mümkün. Kova insanına yaklaşmak oldukça zordur ne kadar dostça davranırsa davransın arada her zaman bir mesafe bırakır.

Kişisel özgürlüklerini son derece önem verirler ve bu yüzden en yakın ilişkileri dahi hiç düşünmeden kesip atabilirler. Kova burcu özellikleri arasında dikkat çeken diğer bir özelliği ise aile yaşamıdır. Kişisel özgürlüklerine düşkün olmalarından dolayı aile yaşamı onlara zor gelir.

Kova Burcu Kadınının Özellikleri

Dost canlısı yapıya sahip olan kova kadını özgürlüğü için savaşır ama en güzel aşkı da yaşar. Çoğu zaman aşkla dostluğu birbirine karıştırır ve sürpriz evliliklerin insanıdır her ne kadar sonuç yanlış bir karar ve boşanma ile bitse de yapısı gereği bu durumu yaşar. Kova kadını ile yaşamak eğlencelidir anne olmayı beceremez genellikle bir abla gibi onlarla ilgilenir. Akademik kariyere müsait bir zihin yapısına sahip olan kova kadını konuşması pratik ve direktir kesinlikle zaman kaybetmekten hoşlanmaz.

Kova Burcu Erkeğinin Özellikleri

Yaşamı her zaman ciddiye alan kova erkeği zeki ve akıllıdır, olayları her zaman akıllıca değerlendirir bu yüzden anlaşılması zor insanlardır. Hayata karşı her zaman pratik fikirler ile bakar ve bulundukları ortamın ilerisini düşünürler. Çevresi tarafından saygı duyulan ve beğenilen kişiliklere sahiptirler.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Astrolojinin Mantıklı Burçları
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22