ATAMASI ÇIKAN SAVUR KAYMAKAMI KAYA'YA VEDA YEMEĞİ VERİLDİ

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Savur İlçe Kaymakamı Muhammed KAYA'nın tayini münasebetiyle veda programı düzenlendi.

Mardin 4.09.2023 23:04:00 0
ATAMASI ÇIKAN SAVUR KAYMAKAMI KAYA

30 Ağustos Zafer Bayramı ve Savur  İlçe Kaymakamı Muhammed KAYA'nın tayini münasebetiyle veda programı düzenlendi. 

 

Programa, Savur İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA ile eşi Dilara KAYA, şehit aileleri ve gaziler, Kamu Kurum ve Kuruluş amirleri ile Siyasi Parti ve STK Temsilcileri katıldı.

 

Programın açılış konuşması Belediye Başkan Yardımcısı Gürkan DEMİR tarafından yapıldı. Demir konuşmasında programa katılan herkese teşekkür ederek: "Bugünkü 30 Ağustos Zafer Bayramı ve Sayın Kaymakamımızın veda yemeği programına katıldığınız için teşekkür ediyorum. Bu özel günü birlikte geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Muhammed KAYA'ya ilçemiz için yapmış olduğu tüm hizmetlerden ve çalışmalardan dolayı belediyemiz adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Dilek ve temennilerde bulunmak isteyen misafirlere de söz verildi. Ak Parti İlçe Başkanı Ensari KAVAK ve TEGV Savur Temsilcisi Gülşen KAYA TIRPAN mikrofonu alarak duygu ve düşüncelerini ifade ettiler.  

İlçe Kaymakamımız ve Belediye Başkan Vekili Muhammed KAYA, veda yemeğinde yaptığı konuşmada;

 

"Savur İlçemizde görev yapmaktan büyük mutluluk duydum. Bu süre zarfında birlikte çalıştığımız herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin gelişmesi ve kalkınması için elimizden gelen gayreti gösterdik. Aldığım Savur ile bıraktığım Savur arasında müspet bir fark oluşmuşsa benim için en büyük ödül ve mutluluk budur. Yaptığım tüm çalışmaları ve hizmetleri, bıraktığım tüm eserleri milletim için halkım için yaptım. Halkımın mutluluğunu gördükten sonra tüm yorgunluğumu unuttum. Ayrıca yaptığım bütün iş ve işlemlerde kanun ve mevzuat hükümlerini dikkatli bir şekilde uygulamaya özen gösterdim. Bundan sonra da ilçemizin geleceğinin parlak olacağını düşünüyorum. Savurlu hemşerilerimden başlattığımız ve gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlere ve eserlere sahip çıkmalarını istirham ediyor hepinizi saygı ve muhabbetle selamlıyorum. Ben çalışmalarımı lütuf olarak değil görev aşkıyla yaptım varsa bir hakkım helaldir sizler de hakkınızı helal ediniz. Kalınız sağlıcakla." şeklinde konuştu.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/SAVUR


32.5° / 19.9°
  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19