ATAULLAH HAMİDİ 27.DÖNEM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

Ak Parti Batman Milletvekili Ataullah Hamidi yaptığı yazılı açıklama ile 24. Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili Genel seçimleri için aday adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.

27.04.2018 12:21:12 0
ATAULLAH HAMİDİ 27.DÖNEM ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNDA BULUNDU

 Ak Parti  Batman Milletvekili Ataullah Hamidi yaptığı yazılı açıklama ile 24. Haziran 2018 Pazar günü yapılacak Milletvekili  Genel seçimleri için  aday adaylık başvurusunu yaptığını açıkladı.

 

Ak Parti Batman Milletvekil Ataullah Hamidi yazılı  açıklamasında  şunları söyledi ;

 

''Batman gelişerek büyümede büyük bir ivme kazanmıştır. Bu güne kadar, eğitimden kültür ve turizme, ulaşımdan sağlık yatırımlarına kadar hemen her alanda devletimizin imkânlarını halkımız için seferber etmek üzere gecemizi gündüzümüze katarak bakanlıklar arasında adeta mekik dokuduk.


500 yataklı tam donanımlı modern il hastanesi, tam donanımlı modern ilçe hastaneleri, tam teçhizatlı modern ambulanslar ve tüm doktor ihtiyaçlarının karşılanmasından, Batman Üniversitesine yeni bölümlerin kazandırılmasına ve her türlü tefrişata sahip olan tam donanımlı il halk kütüphanesi projesi ile Hasankeyf ilçe halk kütüphanesine kadar, Batman – Muş karayolu projesi ve tüm hava ulaşım ihtiyaçlarına cevap veren ilave uçak seferlerinden, büyük bir istihdam sağlayacak olan ikinci Organize Sanayi Bölgesinin kurulmasına ve Petrol Spor Kulübünün devamı için gerekli desteğin sağlanmasına kadar çok geniş yelpazedeki hizmetlerimiz, devam eden çalışmalarımız ve her an hemşehrilerimizin iletişimine ve ziyaretine açık olup talep ve duyarlılıklarına hassasiyet göstermemiz, halkımızın refahını artırmak, bir huzur ve kardeşlik şehri olan Batman’ı her alanda cazibe merkezi haline getirerek bölgesinin parlayan yıldızı gelişmiş bir şehir olmasını sağlamak içindir. 

Bundan böylede, ilimizde her yönüyle devam eden yatırımlara yenilerinin eklenmesi, refah seviyesinin yükselmesi, Batman’ın göz kamaştıran gelişmiş modern bir huzur şehri haline gelmesi, kardeşliğin, birlik ve beraberliğin her daim hâkim olması için hem milletimize hem de AK Partimize azimle, gayretle ve özveriyle sorumluluk bilinci içinde sahip olduğumuz tecrübe ve birikimle hizmetlere devam etmek üzere 27. Dönem AK Parti Batman Milletvekilliği için başvurumu yaptım. Hayırlı olması temennisiyle ve durmak yok, yola devam anlayışıyla halkımızla birlikte yürüyüşümüze devam edeceğiz inşallah. 



Selam ve saygılarımla.''

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


25.2° / 13.9°
  • BIST 100

    10218,58%-0,49
  • DOLAR

    32,19% -0,11
  • EURO

    34,79% 0,17
  • GRAM ALTIN

    2444,59% 0,51
  • Ç. ALTIN

    3950,05% 1,88