ATO BAŞKANI BARAN?DAN POLİS MERKEZİNE ZİYARET

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Hüseyingazi Şehit İdris Aydın Polis Merkezi?ni ziyaret etti.

11.12.2016 13:39:18 0
ATO BAŞKANI BARAN?DAN POLİS MERKEZİNE ZİYARET

Ankara Ticaret Odası (ATO) Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Hüseyingazi Şehit İdris Aydın Polis Merkezi’ni ziyaret etti.
 
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, İstanbul'da meydana gelen ve 38 kişinin şehit olmasına ve çok sayıda vatandaşımızın yaralanmasına neden olan terör saldırılarının ardından başlatılan #PolisiminYanındayım kampanyasına destek olmak için Hüseyingazi Şehit İdris Aydın Polis Merkezi’ni ziyaret ederek, polis memurlarının kandilini kutladı.
 
Polis memurları Suat Hüseyin Kocaoğlu, Özcan Demir ve Özlem Ateş’e, emniyet teşkilatımızın verdiği kayıplar nedeniyle taziyelerini ileten Baran, Mevlit Kandili münasebetiyle kandil simidi takdim etti.
 
Hainlere göğsünü siper eden, huzurumuz, güvenliğimiz ve geleceğimiz için kanını, canını esirgemeyen polisimizin yanında olduğunun altını çizen Baran, tüm ATO üyelerine ve Ankaralılara da polislerimizi yalnız bırakmamaları hususunu hatırlattı.
 
ATO Başkanı Baran, ziyarette yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:
 
“Milletimiz mübarek Mevlid Kandili'nin sürurunu yaşamaya hazırlanırken hain terör, İstanbul'u hedef aldı. Kaynağı ve hedefi ne olursa olsun bu saldırıları nefretle kınıyor ve lanetliyorum. Şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve metanet, yaralılara da acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağ olsun. Hainler amaçlarına asla ulaşamayacak. Bu saldırı Büyük Türkiye'yi yıldıramaz. Yılmayacağız, yıkılmayacağız. Büyük Türkiye için durmadan, dinlenmeden çalışacağız. Allah devletimizi, milletimizi ve güvenlik güçlerimizi korusun."
 
 
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
HABER:ABDULLAH ORTAÇ
 

26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,50% 0,21
  • EURO

    34,71% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2489,07% 1,11
  • Ç. ALTIN

    4168,04% -0,71