ATO?DAN SİGORTA ACENTELERİNE MÜJDE
Ankara Ticaret Odası?nın (ATO) girişimleri sonucu sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı. Yeni düzenlemeye göre, bundan böyle sigorta acenteleri de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek.
Ankara Ticaret Odası’nın (ATO) girişimleri sonucu sigorta acenteleri KOBİ kapsamına alındı. Yeni düzenlemeye göre, bundan böyle sigorta acenteleri de KOSGEB desteklerinden faydalanabilecek.
ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran, Başbakan Binali Yıldırım’ı ziyareti sırasında sigorta acentelerinin KOBİ statüsüne alınması konusunda destek istediğini belirterek, “Sayın Başbakanımızın, ziyaretimiz sırasında verdiği talimat çerçevesinde, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımız konuyla ilgili gerekli düzenlemeyi yaptı. 15 Şubat’ta Odamızı ziyaret eden Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Faruk Özlü, koşulları sağlayan her sigorta acentesinin KOSGEB desteklerinden faydalanacağı müjdesini açıkladı” dedi. Türkiye genelinde 16 bin sigorta acentesinin KOSGEB desteklerinden faydalanabileceğini söyleyen Baran, “Sigorta acentelerinin KOBİ kapsamına alınması talimatını veren Sayın Başbakanımıza ve düzenlemeyi yapan Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanımız Sayın Faruk Özlü’ye teşekkür ederiz” dedi.
-20 YILLIK HAYAL GERÇEK OLDU-
ATO Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi üyeleri Başkan Gürsel Baran’a teşekkür ziyaretinde bulundu. ATO Yönetim Kurulu Üyesi ve Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi Başkanı Ziya Kemal Gazioğlu, Başkan Baran’a, “Acentelerin 20 yıllık KOBİ olma hayalleri gerçek oldu. Sayenizde 16 bin acente KOSGEB desteklerinden faydalanacak. Acenteler işlerini büyütmek için ucuz krediler kullanacaklar” dedi.
Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ATO’nun ev sahipliğinde düzenlenen Sınai Mülkiyet Hakları Kanunu Tanıtım Toplantısı’nda, “Sigorta acenteleri bugünden itibaren başvurularını yapabilirler. Sistemi açtık. Hayırlı uğurlu olsun. Bu desteği, şartları sağlayan herkese vereceğiz. Sigorta acentelerimizden de şartları sağlayan her acentemiz bu destekten faydalanacak” müjdesini vermişti.
|
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
|
-
1
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
2
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
3
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
4
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
5
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
6
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
7
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
8
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
9
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
10
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
11
ANKARA BÜYÜKŞEHİR'DEN GENÇLERE BÜYÜK DESTEK
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,25% -0,05
-
GRAM ALTIN
6237,41% -2,89
-
Ç. ALTIN
10614,40% -3,08



