AÜ REKTÖRÜ PROF.DR.ÖZCOŞAR;``AÜ BÖLGENİN GELİŞMESİ İÇİN LOKOMOTİF GÖREVİ ÜSTLENECEK``

Mardin Artuklu Üniversitesi rektörü rof. Dr. İbrahim Özcoşar, Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini çağa uygun yeniliklerle sürdüreceklerini ve üniversitenin bilimsel çalışmalarının yanı sıra bölgenin her alanda ilerlemesi için lokomotif görevi üstle

Mardin 2.09.2019 16:38:40 0
AÜ REKTÖRÜ PROF.DR.ÖZCOŞAR;``AÜ BÖLGENİN GELİŞMESİ İÇİN  LOKOMOTİF GÖREVİ ÜSTLENECEK``

Mardin Valisi Mustafa Yaman, Mardin Artuklu Üniversitesi'ne rektör olarak atanan Prof. Dr. İbrahim Özcoşar’ı rektörlük makamında ziyaret ederek yeni görevini  tebrik etti.

 

Yeni görevinin, bütün akademik ve idari personel ile öğrencilere başarılar getirmesi temennilerini sunarak üniversite rektörü Özcoşar’ı tebrik eden Vali Yaman, bilimsel özerkliği ifade eden üniversitelerin; yüksek düzeyde eğitim, öğretim, bilimsel araştırmalar ve yayın yapan kurumlar olduğunu söyledi.

 

Eğitime verdikleri öneme değinerek konuşmasını sürdüren Mardin Valisi, eğitim için her türlü desteği sağlamaya devam edeceklerinin altını çizdi. 

 

Mardin Valisi Mustafa Yaman’ın ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, devraldığı üniversitenin son durumu, yapılan ve yapılması gereken çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdi.

 

Yıllardır Mardin halkıyla iç içe yaşayarak bölgenin nabzını tuttuğunu belirten Özcoşar, görevine başladığı andan itibaren bölgenin akademik gelişim ihtiyaçlarının bilincinde olduğunu vurgulayarak, Eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetlerini çağa uygun yeniliklerle sürdüreceklerini ve üniversitenin bilimsel çalışmalarının yanı sıra bölgenin her alanda ilerlemesi için lokomotif görevi üstleneceğini belirtti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 
  •  

29° / 16.5°
  • BIST 100

    9722,09%0,80
  • DOLAR

    32,54% 0,01
  • EURO

    34,81% -0,08
  • GRAM ALTIN

    2429,62% -0,01
  • Ç. ALTIN

    3994,55% -0,61