AVEK OTOMOTİV YENİ YATIRIMIYLA ŞİMDİ DE ÇANAKKALE`DE

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı ve servisi ile otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Avek Otomotiv, İstanbul-Tekstilkent?teki tesisinde sunduğu kapsamlı hizmetlerini Çanakkale?ye de taşıdı.

Ekonomi 3.09.2016 09:21:24 0
AVEK OTOMOTİV  YENİ YATIRIMIYLA ŞİMDİ DE ÇANAKKALE`DE

Doğuş Otomotiv yetkili satıcısı ve servisi ile otomotiv sektöründe önemli bir yere sahip olan Avek Otomotiv, İstanbul-Tekstilkent’teki tesisinde sunduğu kapsamlı hizmetlerini Çanakkale’ye de taşıdı.

Temmuz ayında açılan Avek Otomotiv Çanakkale tesisi tıpkı İstanbul’da olduğu gibi araç satışı, servis hizmetinin yanısıra ayrıcalıklı tesis özellikleri ve fark yaratan hizmetlere  imza atıyor.

Sektörün önde gelen iş hacmine sahip olan Avek Otomotiv, ikinci tesis yatırımını yine aynı markalarla ( Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda, DOD) Çanakkale’de gerçekleştirdi. Çanakkale-Bursa Otoyolu 4.Km üzerinde konumlanan yeni tesis İstanbul’ daki tesiste yer alan Bay-Bayan Kuaförü, Bilardo Salonu, İnternet Cafe v.b. müşterilerine yönelik alanlarını bu tesiste de zenginleştirerek bulundurmayı hedefliyor. 

Çanakkale yatırımı ile Volkswagen, Audi, SEAT, Skoda markalarının Çanakkale’de ilk kez satışını gerçekleştirmeye başlayan Avek Otomotiv, sıfır araç satışının yanı sıra ikinci el araç alım-satışını DOD Yetkili Satıcılığı sayesinde, her marka için nakit alım, takas, emanet satış gibi seçenekleri ve garanti sistemi ile güvenli bir hale getiriyor.

Sevisinde ise araçların mekanik onarım ve periyodik bakımlarının yanı sıra son teknolojiler ile donatılmış teknik ekipmanları ile hasar işlemlerinin de yapıldığı Avek Otomotiv Çanakkale Tesisinde, başlangıçta 100 çalışan ile istihdam konusunda bölgeye destek sağlıyor.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ÇANAKKALE


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00