AYHAN ERDEM?DEN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

Mersin Gaziantepliler Dernek Başkanı ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayhan Erdem, her yıl mart ayının ilk haftasında kutlanan ?Yeşilay Haftası? nedeniyle bir mesaj yayınladı.

7.03.2017 07:08:51 0
AYHAN ERDEM?DEN YEŞİLAY HAFTASI MESAJI

Mersin Gaziantepliler Dernek Başkanı ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayhan Erdem, her yıl mart ayının ilk haftasında kutlanan “Yeşilay Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 

Mersin Gaziantepliler Dernek Başkanı ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi (HKÜ) Öğretim Üyesi Doç.Dr.Ayhan Erdem Yeşilay Haftasını kutladı. İnsan sağlığını ve sosyal hayatı olumsuz yönde etkileyen alkol ve uyuşturucunun, toplumun düzeninin bozulmasında da önemli bir rol oynadığına dikkat çeken Erdem, “Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Gelecek nesillerimizin daha sağlıklı olması ve topluma faydalı bireyler haline gelebilmesi adına her türlü kötü alışkanlıklardan korumak hepimizin görevidir. Bu noktada Yeşilay’a büyük görevler düşmektedir. Kurulduğu günden bu yana özverili çalışmalarda bulunan Yeşilay’ı kutluyorum. Unutmamalıyız ki sağlıksız nesil ve toplumlar, hiçbir alanda başarılı olamazlar. Gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz. Birey olarak her birimiz madde bağımlılığı konusunda bilinçlenmeli ve geleceğimiz olan çocuklarımızı da bu konuda eğitmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Yeşilay Haftası’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN

 
 
 

39.8° / 24.8°
  • BIST 100

    10851,80%-0,19
  • DOLAR

    32,66% 0,32
  • EURO

    35,32% 0,42
  • GRAM ALTIN

    2506,45% 1,60
  • Ç. ALTIN

    3997,20% 0,87