AYLA FİLMİ OYUNCULARI İZMİRLİLERLE BULUŞTU

Son zamanların en çok ses getiren filmi AYLA?nın yapımcısı Mustafa Uslu, yönetmeni Can Ulkay, oyuncuları İsmail Hacıoğlu, Meral Çetinkaya ve Sinem Uslu İzmirlilerle Ege Perla`da buluştu.

Magazin 12.11.2017 09:55:27 0
AYLA FİLMİ OYUNCULARI İZMİRLİLERLE BULUŞTU

İzmir şehir hayatına en özel ve kaliteli etkinliklerle büyük katkı sağlayan Ege Perla, son zamanların en çok ses getiren filmi AYLA’nın yönetmenini ve oyuncularını Cinens Sinemalarında ağırladı.

 

Türkiye’nin Oscar adayı olan, gişede tüm rakiplerini geride bırakan, sinema tarihinde son 16 yılın en yüksek gişesini yaparak istatistiklere adını yazdıran Ayla’nın yapımcısı Mustafa Uslu, yönetmeni Can Ulkay, oyuncuları İsmail Hacıoğlu, Meral Çetinkaya ve Sinem Uslu İzmirlilerle buluştu.

 

Filmin yönetmeni Can Ulkay, başrol oyuncularından İsmail Hacıoğlu, Meral Çetinkaya’nın yanı sıra Sinem Uslu’nun katılımıyla gerçekleşen söyleşide keyifli anlar yaşandı. Sinemaseverlerin sorularını yanıtlayan usta yönetmen ve oyuncular, kendileriyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarıyla tek tek poz verdiler. Sinemada fuaye alanına girmekte zorlanan sevenleriyle camların önünde selfie çeken oyuncular hayranlarından büyük alkış aldı.

 

Kore Savaşı sırasında Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin, ölümden kurtardığı ve Ayla adını verdiği minik bir kız çocuğunu kendi kızı gibi sahiplenmesini, savaş sürerken ayrılmak zorunda kalıp yarım yüzyıl sonra bir araya gelmelerini anlatan, yapımcılığını Mustafa Uslu’nun üstlendiği, Can Ulkay’ın yönettiği Ayla, savaşın en acılı halini evrensel ve zamansız bir sevgi hikayesine dönüştürüyor.

 

Film, güçlü prodüksiyonu, ulusal ve uluslararası yıldızları buluşturan oyuncu kadrosu, gerçeklere dayanan senaryosu, etkileyici müzikleri ve görsel bir şölen sunan sinematografisiyle Oscarlar'da tüm dünyaya görsel bir şölen sunmaya hazırlanıyor.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR


18.6° / 8.1°
  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,31% 0,18
  • EURO

    34,98% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2322,34% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00