AYÖP`TEN ŞOV TEPKİSİ!

AYÖP tarafından yapılan yazılı Basın açıklaması ile``,Bugün MEB tarafından 40bin öğretmen ataması gerçekleştiriliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu atamalar bir şova dönüştürülerek her şey sütlimanmış gibi kamuoyuna yansıtılmaktadır.``açıklamasında bulu

Resmi İlan 6.09.2013 08:17:59 0
AYÖP`TEN ŞOV TEPKİSİ!

AYÖP tarafından yapılan yazılı Basın açıklaması ile``,Bugün MEB tarafından 40bin öğretmen ataması gerçekleştiriliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu atamalar bir şova dönüştürülerek her şey sütlimanmış gibi kamuoyuna yansıtılmaktadır.``açıklamasında bulunuldu

AYÖP Tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şöyle:

BASINA VE KAMUOYUNA
Bugün MEB tarafından 40bin öğretmen ataması gerçekleştiriliyor. Her yıl olduğu gibi bu yılda bu atamalar bir şova dönüştürülerek her şey sütlimanmış gibi kamuoyuna yansıtılmaktadır.

Oysa bu atamalar için başvurular alınırken aynı zamanda il ve ilçe milli eğitim müdürlüklerinde ücretli öğretmenlik başvuruları alınmaktadır.MEB’e çağrımızdır buğün kamuoyu önünde gerçekleştirdiginiz kadrolu öğretmen atamaları gibi ücretli öğretmen atamalarınıda o salonda gerçekleştirin bu şekilde halktan gizlediğiniz ücretli öğretmen sayısını herkes öğrenmiş olur.Bize hep bardağın dolu tarafını göstermeye çalışan MEB dışarıda bıraktığı işsiz öğretmenleri ve ücretli öğretmenleri görmezden geliyor.

Meslek lisesi memleket meselesi diyen AKP her yıl oldugu gibi bu yılda 5000 Din Kültürü öğretmeni atayıp diğer meslek derslerine giren öğretmenlerden beşer onar kadro atayarak;asıl meselenin memleket meselesi değil İmam Hatip Meselesi olduğunu göstermiştir.

Alan sınavını getirerek daha nitelikli öğretmen ataması yapacağını söyleyen MEB Fransızcadan alan sınavı yapmasına rağmen bu branşa tek bir kadro ayırmamıştır.Bu branştan sınava giren öğretmenler aldatılmış; MEB ve ÖSYM tarafından soyulmuştur. Fransızcadan sınava girmiş bulunan tüm meslektaşlarımızı bakanlığa dava açmaya davet ediyoruz.

Yıllardır işsiz bırakılan öğretmenler birde okudukları dönemde aldıkları kredıler yüzünden icralık olmaktadır.MEB tarafından işsizliğe mahkum edilen öğretmenler kredi borçlarını ödemedikleri için haciz ve mahkeme tehdidiyle karşılaşmaktadır.Bu durum MEB,ÖSYM ve KYK’nın banker ve taşeron sıfatlarını hakettiklerinin ıspatıdır.(Ankara Ayöp)``denildi.



ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,48% 0,33
  • EURO

    34,67% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2406,59% 1,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00