Ayyıldız, İstanbul?da gerçekleştirilen terörist saldırıyı kınadı

TPD Şirketler Grubu ve Tuval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, İstanbul`da gerçekleştirilen ve 7 polisin şehit olduğu 4 kişinin de hayatını kaybettiği saldırıyı kınadıklarını kaydederek, "Bu menfur terörist olayı lanetliyoruz" dedi.

8.06.2016 22:12:04 0
Ayyıldız, İstanbul?da gerçekleştirilen terörist saldırıyı kınadı

Ayyıldız, İstanbul’da gerçekleştirilen terörist saldırıyı kınadı

TPD Şirketler Grubu ve Tuval İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, İstanbul'da gerçekleştirilen ve 7 polisin şehit olduğu 4 kişinin de hayatını kaybettiği saldırıyı kınadıklarını kaydederek, "Bu menfur terörist olayı lanetliyoruz" dedi.

Aziz Ayyıldız, yayınladığı yazılı mesaj ile saldırıyı kınayarak, terörün Türkiye'nin birlik ve beraberliğini bozamayacağını dile getirdi. Ayyıldız mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Terör saldırısında hayatını kaybeden polislerimize ve vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Ülkemizin birliğine, milletimizin huzuruna kast eden terör, iğrenç yüzünü bu defa İstanbul'da göstermiştir. Bu menfur terörist olayı lanetliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberliğini ve huzurunu bozmaya Allah’ın izniyle kimsenin gücü yetmeyecektir. Hükümetimizin terörle mücadelesinde sonuna kadar destekçisi olmaya devam edeceğiz. İstanbul ve diğer şehirlerimizde terör sebebiyle hayatını kaybedenlere, Emniyet ve TSK personelinden şehit düşenlere de Allah’tan rahmet dilerken, yakınlarının ve Milletimizin başı sağ olsun.”

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MERSİN


20.2° / 9.7°
  • BIST 100

    10336,5%0,68
  • DOLAR

    32,26% 0,03
  • EURO

    34,65% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2406,12% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,00