BADUR AİLESİNDEN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Ziya Badur`un torunu olan Keçiören Neff Cafe-Restaurant`ın sahibi Halil İbrahim Badur`un Oğlu Esat Eymen Badur Ankara da düzenlenen muhteşem sünnet düğün töreni işle erkekliğe ilk adımını attı.

27.06.2016 17:50:37 0
BADUR AİLESİNDEN MUHTEŞEM SÜNNET DÜĞÜNÜ

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Personel Eski Genel Müdürü  ve Ak Patyi Mardin Milletvekili aday adaylarından Ziya Badur'un torunu olan Keçiören Neff Cafe-Restaurant'ın sahibi Halil İbrahim Badur'un Oğlu Esat Eymen Badur  Ankara da düzenlenen muhteşem sünnet düğün töreni  işle erkekliğe ilk adımını attı.
        Mardin'in tanınmış ,  ailelerinden   Ziya Badur'un torunu Esat Eymen  Badur Keçiören Neff cafe restaurant da  yapılan muhteşem  sünnet  töremni ile erkekliğe ilk adımını  attı.

Düğün Salonuna maytaplar, konfetiler, alkışlar ve mehter marşı eşliğinde giren Esat Eymen Badur   için çeşitli sürprizler hazırlanmıştı.
                İftar yemeği ile başlayan sünnet töreni Mardinli İmam-Hatiplerin okuduğu Kuran-ı Kerim, ilahiler ve, Semazen gösterileri ile devam etti. Sünnet töreninde Türk Bayrağı ile süslenen salonun içi ve dışı davetliler tarafından dolduruldu.
                Badur Ailesi adına sünnet merasimine gelen davetlilere teşekkür eden Halil İbrahim Badur ``Bizleri bu mutlu günümüzde, evlatlarımızın Mürvetlerinde yalnız bırakmayan tüm davetlilere sonsuz şükranlarımızı sunarız.`` dedi. Oğlu Esat Eymen Badur  için organize ettikleri sünnet merasimin de, akrabalar ve yakın dostlarıyla birlikte güzel bir gece geçirdi.
                Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan Esat Eymen , Gece boyunca sünnet çocuğu olmanın tadını çıkardı.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

HABER;BEDİRHAN DİNÇEL

 


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04