BAE ANKARA BÜYÜKELÇİSİ SAEED AL DHAHERİ MİDYAT İLÇESİNE HAYRAN KALDI

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Midyat ilçesini ziyaret eden Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi Saeed Thani Al Dhaheri .Midyat ilçesinde tarihi ve kültürel lokasyonlarını ziyaret etti.

Mardin 24.05.2024 12:17:00 0
BAE ANKARA BÜYÜKELÇİSİ SAEED  AL DHAHERİ MİDYAT İLÇESİNE HAYRAN KALDI

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Midyat ilçesini ziyaret eden  Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi   Saeed Thani Al Dhaheri .Midyat ilçesinde tarihi ve kültürel lokasyonlarını ziyaret etti.

Midyat ilçesinde Belediye Başkanı Veysi Şahin tarafından  karşılanan Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi   Saeed Thani Al Dhaheri .Belediye ziyaretinin ardından Midyat Belediyesi Zekiye Midyat Kadın ve Aile Merkezini ziyaret ederek. burada yetkililerden bilgi aldı.

 

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi   Saeed Thani Al Dhaheri .ve Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin daha sonra Bir sürü Dizi ye Mekan olan Midyat Devlet Konuk Evi'ni ziyaret ederek burada Mardin'in dünyaca ünlü oyunu Reyhani oyununu  izleyerek mest oldu. 

 

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi   Saeed Thani Al Dhaheri daha sonra Midyat Belediyesi’nce açılan dünyanın ilk Telkâri Müzesi, ziyaret edip, yetkililerden bilgi aldılar.

 

Birleşik Arap Emirlikleri Ankara Büyükelçisi   Saeed Thani Al Dhaheri ,“Tüm delegasyona gösterilen misafirperverlik için Midyat belediyesine ve Başkan Veysi Şahin'e çok teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı. Büyülelçi  Saeed Thani Al Dhaheri  Midyat İlçesine hayran kaldığını ifade etti.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN/MİDYAT


38.6° / 25.2°
  • BIST 100

    10471,32%0,76
  • DOLAR

    32,75% 1,53
  • EURO

    35,02% 0,53
  • GRAM ALTIN

    2458,98% 2,86
  • Ç. ALTIN

    3891,52% 0,75