BAĞIMSIZ DİYANET SEN MARDİN İL BAŞKANI GÜNEŞ`TEN``KADİR GECESİ`` MESAJI

Bağımsız Diyanet Sen Mardin il Başkanı Sadullah Güneş Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı Başkan Güneş mesajında bin .aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi mesajında,bu mübarek gecenin tüm dünyanın yaşadığı salgın hastalık sürecind

Mardin 19.05.2020 11:09:56 0
BAĞIMSIZ DİYANET SEN MARDİN İL BAŞKANI GÜNEŞ`TEN``KADİR GECESİ`` MESAJI

Bağımsız Diyanet Sen Mardin il Başkanı Sadullah Güneş Kadir Gecesi dolayısıyla yazılı mesaj yayınladı Başkan Güneş mesajında bin .aydan daha hayırlı olduğu müjdelenen Kadir Gecesi mesajında,bu mübarek gecenin tüm dünyanın yaşadığı salgın hastalık sürecinden kurtulmaya vesile olmasını diledi.

 

Başkan Güneş mesajında şu ifadelere yer verdi;
 

'' Biz onu Kadir Gecesi indirdik. Kadir Gecesi nedir, bilir misin sen? Kadir Gecesi bin aydan hayırlıdır. Melekler ve  Ruh(cebrail) o gece Rablerinin izniyle her iş için iner de iner. O gece, tâ tan yeri ağarıncaya kadar bir selam kurtuluş gecesidir.” (Kadîr sûresi, 1-5)

Peygamber efendimiz;
“Kadir Gecesi’ni, fazilet ve kudsiyetine inanarak ve sevabını yalnız Allah’tan bekleyerek ibâdet ve tâatle geçiren kimsenin -kul hakkı hâriç- geçmiş günahları affedilir.peygamber efendimiz şu duayı tavsiye etmişlerdir;
«Allah’ım! Sen çok affedicisin, affetmeyi seversin. Beni de affet  buyurmuştur. (Tirmizî, Deavât, 84)
Bin aydan daha hayırlı olan Leyle-i Kadir gecesinin ülkemize,milletimize ve tüm islam alemine sağlık,huzur ve hayırlar getirmesini yüce Rabbimden niyaz ediyorum''Dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN

 


 
action="https://upload.facebook.com/ajax/mercury/upload.php" method="post">
 

16.3° / 7.1°
  • BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,18
  • EURO

    35,13% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2283,02% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00