Baget Pırlanta Yüzük

Yüzük kadın ve erkekleri için takılar arasında en çok kullanılan modeller yüzüklerdir.

Tanıtım Yazısı 26.05.2022 15:08:00 0
Baget Pırlanta Yüzük

Baget Pırlanta Yüzük

 

 

Yüzük kadın ve erkekleri için takılar arasında en çok kullanılan modeller yüzüklerdir. Kadın yüzüklerinde pırlanta taşlarla süslenmiş baget kesim yüzükler çokça kullanılan modellerdir. Baget pırlanta yüzük çok parlak ve dikkat çekici modeller olduğu için kadınlar tarafından beğenilmektedir. Dikdörtgen olarak kesinle taşların güneşin çok daha fazla yansıtması söz konusudur. Bu sebeple değerli taşların baget kesim olarak sunulması takıların çok daha özel olmasını sağlamıştır.

Yüzük modelleri incelendiğinde tektaş, beştaş, tamtur gibi taşlı yüzükler bulunmaktadır. Bu taşlı yüzüklerin taşlarının baget olması ile yüzükler çok daha değerli hale gelmektedir. Özel günlerde alınmak için seçilen bu yüzükler aynı zamanda kadınların en değerli takıları arasına girmiştir.

Baget Yüzüklerde Göz Alıcı Modeller

Yüzükler günlük kullanım için ve özel günlerde kullanılmak üzere farklı şekillerde tasarlanmaktadır. Günlük kullanımda daha dayanıklı yüzükler seçilirken özel olarak kullanılan yüzüklerde çok daha ince taşların kullanılması söz konusudur. Bu taşlar yüzüklerin değerini arttırmaktadır. Siz de farklı baget pırlanta yüzük modellerini inceleyerek satın almak isterseniz https://www.emajewellery.com.tr/baget-pirlanta-yuzuk sayfasını ziyaret etmeniz uygun olacaktır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


Anahtar Kelimeler: Baget Pırlanta Yüzük
26.4° / 16.1°
  • BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,53
  • EURO

    34,31% 0,48
  • GRAM ALTIN

    2505,87% 0,88
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00