BAHÇELİEVLER MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR`DAN SERT TEPKİ

Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur, milletimize, demokrasimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içinde azınlık bir grubun darbe girişimini şiddetle kınadıklarını kaydetti.Başkan Bodur "Türkiye tüm unsurlarıyla demokrasiye sahip çıkt

18.07.2016 13:50:31 0
BAHÇELİEVLER MARDİNLİLER DERNEĞİ BAŞKANI BODUR`DAN SERT TEPKİ

 İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur, milletimize, demokrasimize karşı Türk Silahlı Kuvvetleri içinde azınlık bir grubun darbe girişimini şiddetle kınadıklarını kaydetti.Başkan Bodur "Türkiye tüm unsurlarıyla demokrasiye sahip çıktı. Türkiye büyük bir sınavdan başarıyla çıktı" açıklamasında bulundu.

 İstanbul Bahçelievler Mardinliler Derneği Başkanı Ahmet Fuat Bodur,yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi:

"Ülke yönetimini silah güç ile ele geçirmeye çalışan bir grubun yaptıkları kesinlikle tasvip edilemez. TBMM'nin bombalanması, tarihimize girecek en kara sayfadır. İstanbulda yaşayan Mardinliler olarak , Türkiye Cumhuriyetinin ,demokratik ve parlamenter sistem içinde yönetilmesi gerektiğine inanıyoruz. Halkın iradesi ile seçilmiş hükümetimize ve demokrasimize karşı yapılan bu kalkışmayı en ağır biçimde kınıyoruz. Türk halkı, demokrasiye sahip çıkarak tavrını en güçlü şekilde ortaya koymuştur. Türkiye, muz cumhuriyeti olmadığını bir kez daha göstermiştir. Halk, cumhuriyete ve parlementer sisteme sahip çıkmıştır. Bizler de iş alemi olarak, halkımızın hür iradesine ve demokrasiye yapılan her türlü girişimin karşısında duracağımızı belirterek, Türk milletinin ve seçilmiş hükümetimizin yanında olduğumuzu en güçlü şekilde ifade ediyoruz"Açıklamasında bulundu.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İSTANBUL
 


24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22