BAKAN SOYLU:`MARDİN`DE OTELLERDE DOLULUK ORANI YÜZDE YÜZ`E ULAŞTI`

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Soylu, Muş`taki iftar programının ardından Hasköy ilçesine geçerek, burada teravih namazı kıldıktan sonra Basın mensuplarına yaptığı açıklamada,Bölgede oluşan barış ve Huzurun ardından Mardin`de otellerdeki doluluk oranını

11.06.2017 13:14:15 0
BAKAN SOYLU:`MARDİN`DE OTELLERDE DOLULUK ORANI YÜZDE YÜZ`E ULAŞTI`

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu,Soylu, Muş'taki iftar programının ardından Hasköy ilçesine geçerek, burada teravih namazı kıldıktan sonra Basın  mensuplarına yaptığı açıklamada,Bölgede oluşan barışve Huzurun ardından  Mardin'de otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını, bunun da memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

 

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Vatadaşların emrine 24 saat amade olduklarını ve ülkenin kalkınması için çalıştıklarını  belirterek sözlerine şöyle devam etti:

 

"Biz gayret gösteriyoruz, mücadele ediyoruz ama herşeyi yapan Allah'tır, biz buna inanıyoruz. Terör konusunda da önemli adımlar atıyoruz hep birlikte. Cumhurbaşkanımızın, başbakanımızın talimatları açıktır, hükümetimizin programı bellidir. Şimdi Kato Dağı'nda 107. mağarayı buldu evlatlarımız. Onlar oraya mühimmat silah taşıyorlardı. Oradan Erzurum'a, Kars'a kadar mühimmatı sevk ediyorlardı. Bir taraftan terörle mücadelemiz devam ederken diğer taraftan 23 ilde cazibe merkezleri oluşturduk. Özel sektör yaklaşık bir katrilyona yakın yatırımla 10 bin kişiye Muş'ta istihdam sağlayacak."

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kendilerine "milletimizin hizmetkarı olacaksınız" talimatı verdiğini ve bunu en iyi şekilde yerine getirmeye çalıştıklarını ifade eden Soylu, geçtiğimiz hafta ziyaret ettiği Mardin'de otellerdeki doluluk oranının yüzde 100'e ulaştığını, bunun memnuniyet verici olduğunu bildirdi.

 

İçişleri Bakanı Soylu;

 

"Mardin bir çok medeniyete beşiklik ve ev sahipliği yapmış büyük bir mirasın sahibi. Mardin bir açık hava müzesi gibi. Her adımı bir ders. Her taşının yontulması bir ders. Bir taraftan kilisesi, bir taraftan camisi bir taraftan sokak yapılanmasının dünyaya örnek gösterebilecek dayanışmanın, kardeşliğin beraberliğin ve tarihte bunu yapabilmenin huzuru içerisinde yaşamış bir şehir. Ülkemizin bir çok şehrinde bu hasletler var. Bizim bu ülkeyi yönetenler olarak temel görevimiz, bu hasletleri milletimizle huzurlu bir şekilde buluşturabilmektir. İnşallah çok daha iyi olacak. Daha işin çok başındayız." dedi.

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu  Bölgede Terörle Mücadele sonunda oluşan güven ortamının iç turizmde ciddi bir hareketlenme sağladığını ve vatandaşların özellikle Mardin'e akın akın geldiğini belirterek,Otellerin doluluk oranının Turizmcileri ve Bölge insanını sevindirdiğini açıkladı.


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00