BAKAN YARDIMCISINDAN TAKİPÇİLERİNE ``MÜLAKAT`` TEHDİDİ İDDİASI

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, iddiaya göre sosyal medyada kadro için tweet atan memur adaylarına `tehdit gibi` yanıt verdi.Bakan Yardımcısının verdiği tehdit gibi cevaba CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat`tan da sert eleştiri gel

Gündem 7.07.2019 19:36:03 0
BAKAN YARDIMCISINDAN TAKİPÇİLERİNE ``MÜLAKAT`` TEHDİDİ İDDİASI

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam, iddiaya göre sosyal medyada kadro için tweet atan memur adaylarına 'tehdit gibi'  yanıt verdi.Bakan Yardımcısının verdiği tehdit gibi cevaba CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat'tan da sert eleştiri geldi.

 

Sağlık Bakanlığını personel atamasının gecikmesi nedeniyle Bakan ve Siyasetçilerin Twıter hesaplarına tweet atarak atamaları soran memur adaylarına kızarak tweet atan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr.Serdar Çam;

 

''Kadro bekleyerek, tweet atarak kadrolar gelmez.Boş işlere vakit ayırarak, sosyal medyada sağa sola yazarak devlete memur olunmaz.

Şayet sürekli tweet atanların ismi, önümüze mülakat komisyonuna gelirse, diğerlerine göre eksi puanla yarışmaya girerler.''Diye yazdı.

 

 CHP İstanbul Milletvekili Özgür Karabat Dr Serdar Çam'ın  attığını iddia ettiği bu Tweet'e cevaben;

 

''Gençlerin iş ve kadro talebiyle attıkları twetlere, Bakan Yardımcısı tehditle cevap vermiş. Belli ki kendi hiç mülakata girmemiş; böyle olduğu için de devleti babasının çiftliği sanıyor! Unutmayın sayın yardımcı, oylarıyla sizi o makamlara taşıyanlar alaşağı etmesini de bilir!'' diyerek tepki gösterdi.

 

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Dr. Serdar Çam daha sonra attığı Twet'i hesabından sildi.

 

Fotoğraf açıklaması yok.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA

 


25.5° / 14.2°
  • BIST 100

    10045,70%-0,37
  • DOLAR

    32,43% -0,08
  • EURO

    34,74% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2418,84% -0,12
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00