BAKAN TANER YILDIZ MARDİN`DE...

Anadaolu Jet Tarfieli uçağı ile Ankara`dan Mardine saat 14.00`te hareket eden Bakan Yıldız saat 15.45`te Mardin Havalimanına indi.

Mardin 7.03.2014 12:16:03 0
BAKAN  TANER YILDIZ MARDİN`DE...

Anadaolu Jet Tarfieli uçağı ile Ankara`dan Mardine saat 14.00`te hareket eden Bakan Yıldız saat 15.45`te Mardin Havalimanına indi.Seçim çalışmaları için Mardin’de bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız Mardin Belediye Başkanı Mehmet Beşir Ayanoğlu’nu ziyaret etti.Havaalanında Ak Partli vatandaşların yanısıra,Eski içişleri Bakanı Muammer Güler,Ak Parti Mardin Miletvekilleri Gönül Bekin Şahkullubey,Abdurrahim Akdağ,Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide,Ak Parti İçe Başkanları ve Ak Parti Belediye Başkan adayları tarafından karşılandı.
Belediye çalışmaları hakkında Bakan Yıldız’a bilgi veren Başkan Ayanoğlu; “Altyapı başta olmak üzere; yeşil alandan üst yapıya,otogardan parklara kadar tüm ağır sorunlarını çözmüş bir belediye bırakıyoruz.” Dedi.
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da Başkan Ayanoğlu’na yapmış olduğu başarılı çalışmalar için teşekkür ettiğini ifade etti.
Bakan Yıldız,Mardin’in 2013 yılında kendisinin de milletvekili olduğu Kayseri’den bile fazla Türkiye genelinde en çok yatırım yapılan 3. il olduğuna vurgu yaparak, “Yalnız dikkatinizi çekmek istiyorum biz yol yapacağız. Asfalt yapacağız, yeşil alanı genişleteceğiz, ilerleteceğiz, birçok hizmet yapacağız. Hizmetlerimiz yatırımlarımız, sağlıkla, emniyetle, tarımla, enerjiyle ulaşımla eğitimle, adaletle yalnızca bunlarla alakalı değil her alanda devam ettireceğiz. Ancak 17 Aralık’da olduğu gibi biri bize diyor ki siz yalnız asfaltınızı dökün, kaldırımlarınızı düzgün yapın, sakın eğri büğrü olmasın. Ama bütün devletin gizli kısımları, yargısı, emniyeti istihbaratına bizler bakacağız. Birileri bize siz hizmet yapın biz devleti yönetiyoruz diyorlar. Böyle bir şey kabul edilebilir mi arkadaşlar. Böyle bir şey doğru olur mu?”diye sordu.

Ak Parti olarak, Milletin sandıkta çıkan iradesini temsil etmek zorunda olduklarını belirten Bakan Yıldız, “Siyasetin alternatifi siyasettir ister beğenirsiniz ister beğenmezsiniz, başka bir yol başka bir vesayet değildir. O yüzden 17 Aralık’ta 25 Aralık’ta olanlar ve devam edenler, Bu yapı mutlaka ama mutlaka normalleşmek zorundadır. Kardeşliğimizin dayanışmamızın, Türkiye`nin enerjisini doğru yola, doğru yönde, doğru istikamete harcayabilmesinin en önemli gerekçelerinden biri olacaktır.”dedi.
Bakan Yıldız’ın Mardin Belediye Başkanı Ayanoğlu ziyaretine, eski İçişleri Bakanı ve AK Parti Mardin Milletvekili Muammer Güler, Abdurrahim Akdağ, Gönül Bekin Şahkulubey, AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Vejdi Kahraman da eşlik etti.

Gece Ak Parti Seçim Merkezinde Mardinli vatandaşlarla buluşan Bakan Yıldız Mardin Yenişehirde bulunan 13 Mart Mahallesine bir Kıraathanesinde Mardinli vatandaşlarla buluştu.Vatandaşlarla sohbet ederek,son günlerdeki gelişmeleri anlatan bakan Yıldız vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


Anahtar Kelimeler:
23.9° / 12.1°
  • BIST 100

    10247,80%-0,86
  • DOLAR

    32,25% 0,12
  • EURO

    34,66% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2396,48% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3892,73% 0,00