Bakan Güler`den Jet Hızında Bayramlaşma

Polisiye Haberler 8.08.2013 19:50:24 0
Bakan Güler`den Jet Hızında Bayramlaşma

AK Parti Mardin İl Başkanlığının  ev sahipliğinde Ramazan Bayramlaşmasının 1. günü Mardin Yaygrand otelinde Gerçekleşti. Yay Grand Otelinde düzenlenen Bayramlaşma törenine Mardinde bulunan  İçişleri Bakanı Muammer Güler,Mardin  Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkullubey,Abdurrahim Akdağ ,Ak Parti Mardin  İl Başkanı İbrahim Fide başta olmak üzere ilçe başkanlarıyönetim  tüm kademeleri, Kadın ve Gençlik Kolları ,Mahalle  Muhtarları, Stk`lar ve çok sayıda partili coşkulu bir şekilde katılım sağlandığı törene ilgi yoğun oldu.

 

BAKAN GÜLER’DEN JET HIZINDA 1.GÜN BAYRAMLAŞMASI

 

Mardin’de bulunan  İçişleri Bakanı Muammer Güler Ramazan Bayramı’nın 1.Günü’nde

Jet hızı ile Mardin’de Bayram Günü görev Yapan Kuruluşlara ziyaretlerde bulunarak nöbet tutan görevli ve vatandaşlarla bayramlaşarak, Bayramlaşma rekoru kırdı.

İçişleri Bakanı Muammer Güler ve Ak Parti İl  Başkanı İbrahim Fide,Mardin Milletvekilleri Gönül Bekin Şahkullubey,Mardin Belediye Başkanı M.Beşir Ayanoğlu,Mardin Valisi Dr.Ahmet Cengiz,.Mardin Devlet Hastanesine giderek burada yatan hastalara geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak,Hastalarla Bayramlaştı.

Devlet Hastanesinden,Mardin Belediyesi İtfaiye Müdürlüğüne geçen heyet burada nöbet tutan itfaiyeciler ile bayramlaştı.
İçişleri Bakanı Muammer Güler, Mardin Valisi  Dr.Ahmet Cengiz ve Ak Parti Mardin İl Başkanı İbrahim Fide ile beraber Özel Harekat ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü ‘ne giderek Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde Görev Yapan Polislerle bayramlaştı.

Son olarak Musa Cihaner çocuk yuvasına giderek burada çocuklara çeşitli hediyeler Veren,Heyet Çocuklarla Bayramlaşarak,bir süre sohbet etti.

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ÖZEL HABER

 


Anahtar Kelimeler:
21.8° / 10.9°
  • BIST 100

    10276,9%0,67
  • DOLAR

    32,28% -0,12
  • EURO

    34,76% -0,06
  • GRAM ALTIN

    2404,25% 0,46
  • Ç. ALTIN

    3887,04% 0,00