BAKAN SOYLU'DAN YEŞİL PASAPORTLARDA SÜRE UZATIMI MÜJDESİ
Bakan Soylu ilk yerli ve Milli Pasaportların basımı dolayısıyla açıklama da vatandaşların elinde bulunan Yeşil Pasaportların 29.08.2022 Tarihinden itibaren 10 Yıla kadar geçerlilik sürelerinin uzatılacağını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleymen Soylu ilk yerli ve Milli Pasaportların basımı dolayısıyla basın mensuplarına yaptığı açıklama da vatandaşların elinde bulunan Yeşil Pasaportların 29.08.2022 Tarihinden itibaren 10 Yıla kadar geçerlilik sürelerinin hiçbir ücret alınmadan uzatılacağını açıkladı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Açıklamasında şunları söyledi;
''Şimdi elinde Yeşil Pasaport olup,5 yılı dolanların veya ondan daha az süre ile Pasaport sahibi olanların 10 yıla kadar uzatmalarına mevcut pasaportları üzerinde imkan sağlıyoruz.Böylece Yeşil Pasaportta var olan Pasaportların süre uzatımlarını sağlayabileck bir gerçeklştirmeyi 29 Ağustos 2022 yani dün itibariyle yapabilme kabiliyetine sahip olduk.Tüm Nüfus Müdürlükleri bunu yapabilecek.Yani vatandaşlarımız herhangi bir ücret ödemeden ,herhangi bir para vermeden,5 yıllık veya 3 yıllık veya 2 yıllık süresi dolan pasaportlarını 10 Yıla çıkarabilecekler veya istedkleri kadar bir süre uzatımını 10 yıllık marj içerisinde gerçekleştirebilecekler.''Dedi.
ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA
-
1
"MARDİN OKUYOR" YARIŞMASININ ÖDÜLLERİ SAHİPLERİNİ BULDU
-
2
Doğan Bekin’ suni gübre de Yaşanan tedarik sorununu TBMM'ye Taşıdı
-
3
TBB, 88 BELEDİYEYE 90 HİZMET ARACI HİBE ETTİ
-
4
Mamak Belediyesi Makut Ekibine Kapsayıcı Afet Eğitimi
-
5
Mardin Valisi Tuncay Akkoyun, Şehir Hastanesi İnşaatında İncelemelerde Bulundu
-
6
Mardin'de İç Sularda Av Yasağı 1 Nisan’da Başlıyor
-
7
ÇOLAKOĞLU METALURJİ’NİN YILDIZ ESKRİMCİLERİ TÜRKİYE’Yİ İSPANYA’DA TEMSİL EDECEK
-
8
MARDİN 1969 SPOR MENEMEN FK DEPLASMANINDAN 3 ALTIN PUANLA DÖNÜYOR
-
9
MİDYAT -DARGEÇİT KARAYOLUNDA 2 ARACIN ÇARPIŞMASI SONUCU 2 KİŞİ YARALANDI
-
10
24 İlde DEAŞ Düzenlenen Operasyonlarda 88 Şüpheli Yakalandı
-
11
Başkan Akgün Kanal 23'te 'Melisa İle Yaşama Dair' Programına Konuk Olacak.
-
BIST 100
15873,27%-1,56
-
DOLAR
44,46% 0,28
-
EURO
51,34% 0,23
-
GRAM ALTIN
6287,38% 0,67
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00



