Tarih: 05.08.2024 10:54

BAKAN VEDAT IŞIKHAN İZMİR'DE VEFAT EDEN SUPHİYE ÇABUK'UN CENAZE TÖRENİNE KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

İzmir'de vefat eden Hocazade (beytil hoce) ailesinden Abdullah çabuk un kızı Abdülmecit, Suphi, Hamdi ve Fethi Çabuk un ablaları  Suphiye Çabuk'un cenaze törenine  Çalışma ve Sosyal Bakanı Prof.Dr. Sayın Vedat Işıkhan da katıldı.

 

Mardin'in tanınmış ailelerinden Hocazade (beytil hoce) ailesinden Abdullah çabuk un kızı Abdülmecit, Suphi, Hamdi ve Fethi Çabuk un ablaları Semih ve Abdullah Hocaoğlunun halaları, Suphiye Çabuk, İzmir'de vefat  etmesinin ardından 2. 8. 2024, öğle namazına müteakip, İzmir Osmangazi çukurbahçe camisinden alınıp, Pınarbaşı hacıkırlar mezarlığına defnedildi.

 

Çalışma ve Sosyal Bakanı Prof.Dr.  Vedat Işıkhan. Pınarbaşı hacıkırlar mezarlığına  giderek defin sırasında Müteveffa Suphiye Çabuk'un yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.

 

Mardin'in sevilen Gazetecilerinden Semih Hocaoğlu Halası Suphiye Çabuk'un vefatı dolayısıyla Teşekkür Mesajı yayınlayarak katılanlara ve Başsağlığı dileklerini ileten  Herkese teşekkür ederek, Şükranlarını iletti. Semih Hocaoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi;

 

İzmir'de vefat eden aile büyüğümüz halamın cenazesine katılan, telefon ve mesajla başsağlığı dileklerinde bulunan ; akraba, dost ve arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

Defin anında ;

Aynı yerde bulunan, anne ve babasının mezarlarını ziyarete gelen hemşerimiz Çalışma ve Sosyal Bakanı Prof.Dr. Sayın Vedat Işıkhan'a ; cenazemizin defin işlevine katılım sağladıkları için şükranlarımı sunuyorum.'' Dedi.

 

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-İZMİR




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —