BAKANLIKLARA YAPILAN ATAMALAR,RESMİ GAZETE`DE...

Çeşitli Bakanlıklara Yapılan atama kararları Resmi Gazete`de yayımlanarak,Yürürlüğe girdi.

Gündem 12.09.2014 11:44:57 0
BAKANLIKLARA YAPILAN ATAMALAR,RESMİ GAZETE`DE...

Bazı bakanlıkların yardımcılıklarına yapılan atama kararları Resmi Gazete`de yayımlandı.

Resmi Gazete`de yer alan atama kararına göre, Adalet Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Veysi Kaynak atandı. Avrupa Birliği Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Dr. Alaattin Büyükkaya`nın atanması uygun görüldü.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Prof. Dr. Davut Kavranoğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Halil Etyemez, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına, Muhammet Balta`nın atanmasına karar verildi.

Dışişleri Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Büyükelçi Ali Naci Koru, Ekonomi Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Adnan Yıldırım, Gençlik ve Spor Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Metin Yılmaz getirildi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Kutbettin Arzu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Fatih Metin, İçişleri Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Vali Osman Güneş, Kalkınma Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Mehmet Ceylan, Maliye Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına da Abdullah Erdem Cantimur atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Orhan Erdem, Milli Savunma Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Hasan Kemal Yardımcı, Orman ve Su İşleri Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına Dr. Nurettin Akman, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı`nın açık bulunan Bakan Yardımcılığına ise Yahya Baş`ın ataması yapıldı.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA


30.5° / 21.6°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64