Balkiraz?da oruç açtı Abidinpaşa?da tatlı yedi

Eski Ramazanları Mahallede İftar Var programlarıyla yeniden yaşatan Mamak Belediyesi bu kez Saimekadın-Balkiraz ve Abidinpaşa mahallelerinde iftar sofrası kurdu.

Belediye Haberleri 13.06.2016 11:51:59 0
Balkiraz?da oruç açtı Abidinpaşa?da tatlı yedi

Eski Ramazanları Mahallede İftar Var programlarıyla yeniden yaşatan Mamak Belediyesi bu kez Saimekadın-Balkiraz ve Abidinpaşa mahallelerinde iftar sofrası kurdu. Yüzlerce vatandaşın katıldığı mahalle iftarlarında Mamaklıları yalnız bırakmayan Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül orucunu Saimekadın-Balkiraz Mahallesi’nde açtıktan sonra Abidinpaşa’da tatlı yedi. Ramazan Ayı’nın bolluk ve bereket ayı olduğunu dile getiren Akgül; “Komşuluk ilişkilerinin dinimizde ayrı bir yeri vardır. İşte bu sofralar aynı mahallede yaşayıp birbirini tanımayan insanların tanışmasına kaynaşmasına vesile oluyor. Bizlere unuttuğumuz komşuluk ilişkilerini yeniden hatırlatıyor” dedi.

Akgül’e spor teşekkürü

Balkiraz Mahallesi sakinleriyle iftarını açan Akgül daha sonra Abidinpaşa Mahallesi’ndeki iftar programına katıldı. Akgül burada yaptığı konuşmada “Bu mübarek ayda bu vatanı bizlere emanet eden şehitlerimizi rahmetle anıyorum” dedi. Programda Abidinpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Kayabaşı yeni kurulan Abidinpaşa Spor Kulübü’nün formasını Akgül’e hediye ederek; “Başkanım spora ve sporcuya verdiğiniz destekten ötürü sizlere teşekkür ediyorum. Yeni kurulan spor kulübümüz inşallah Mamak’ın ismini büyük başarılarla duyuracak” dedi. 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/MAMAK


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00