Bambu Şalların Özellikleri Nelerdir?

Uzun süreden beri tekstil sektöründe kullanılan bambu ile üretilen giyim ve aksesuar çeşitleri giderek artmaktadır. Bunlardan birisi olan bambu şal ise sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır.

Tanıtım Yazısı 6.01.2023 10:47:00 0
Bambu Şalların Özellikleri Nelerdir?

Bambu Şalların Özellikleri Nelerdir?

 

Uzun süreden beri tekstil sektöründe kullanılan bambu ile üretilen giyim ve aksesuar çeşitleri giderek artmaktadır. Bunlardan birisi olan bambu şal ise sıklıkla tercih edilen ürünler arasındadır.
 

 


Özellikle tesettür giyimde son derece fazla rağbet gören bambu şallar, pek çok çeşit ve model seçeneği ile satışa sunulmaktadır. Bu şalların bu kadar çok tercih edilmesinin altında yatan en önemli sebep ise şüphesiz şık görünümü ve kolay kullanımıdır.


Bambu şal çeşitleri en fazla yaz mevsiminde kullanılan ürünlerdir. Özel kumaş dokusu sayesinde nefes alan pamuksu yüzeyi ile terleme, yapışma veya kayma gibi sorunlar yaşatmayan bambu şallar bu yüzden yaz mevsimi sıcaklarında en çok kullanılan şal çeşitleri arasındadır.


Esasında bu tarz şallar farklı kombinlerle dört mevsim de kullanıma uygundur. Burada önemli olan ise bambu crash şal çeşidini doğru belirlemek ve uygun bir şekilde kullanabilmektir. 
Bambu şalların pek çok özelliği bulunmaktadır. Bu özellikler ise şu şekilde sıralanabilir;
Hassas ciltler için bire birdir. Deride ve ciltte alerjik rahatsızlıklara neden olmaz.
Kırışmayan yapısı sayesinde gün içerisinde uzun süre rahatlıkla kullanılabilir.
Tesettür giyimde en sık karşılaşılan sorunlardan birisi olan eşarpta kayma bambu kraş sal çeşitlerinde görülmez.
Yıkama talimatları ve kullanımı oldukça kolaydır. Ekstra bir bakım veya yıkama durumu gerektirmez.
Yukarıda bahsedilen tüm maddelere ek olarak bambu şal özellikleri arasında en çok ön planda olan, pamuksu yüzeyi sayesinde hava alabilmesidir. Böylece aşırı sıcak havalarda terleme, yapışma veya kayma gibi durumlara rastlanmaz. Ayrıca kişiyi rahatsız etmez. Bu yüzden etkili, kolay ve rahat bir kullanım ortaya çıkar.
Bambu Şallar Nasıl Kombinlenir?


Geniş bir yelpazede sunulan Bambu Şal Modelleri  modelleri, kıyafetlerle pek çok şekilde kombinlenebilir. Çünkü bambu şallar tesettürde çok amaçlı olarak kullanılabilen şık ürünler arasındadır. Örneğin, spor giyimde iki yanını arkadan bağlayarak spor kıyafetlere kolaylıkla uyum sağlar.
İş yemeği veya daha resmi kullanımlar için bir köşesi omuzdan sarkıtılarak kolaylıkla kullanılabilmekte ve son derece şık bir görünüm elde edilebilmektedir. Kombinlerde bambu şal renkleri ve modelleri oldukça önemlidir. En çok tercih edilen renkler ise şöyledir:
Kiremit  
Lavanta Grisi  
Turkuaz  
Kayısı Rengi  
Koyu Benetton Yeşili  
En çok dikkat çeken bambu şal renk ve modelleri için Mooncorn ürün sayfasını ziyaret edebilir ve kendinize en uygun çeşidi seçebilirsiniz.


Bambu Şal Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?


Bambu şal seçerken dikkat edilmesi gereken bazı noktalar bulunmaktadır. Bu noktaların başında giyim tarzınız ve gardırobunuzda bulunan giysiler ön plandadır. Özellikle en çok tercih ettiğiniz renklere uygun şal renkleri tercih edebilirsiniz.
Bambu şal seçiminde önemli olan diğer bir nokta kumaşın yapısıdır. Bu şallar şık görünümlerine ek olarak hafiflikleri ve nefes alan pamuksu dokuları ile ön planda olan ürünlerdir. Bu yüzden ürün satın alınırken mutlaka kontrol edilmeli veya internet üzerinden verilen siparişlerde dokusu farklı bir ürün geldiğinde mutlaka geri iade süreci başlatılmalıdır.
Bambu şal fiyatları ise modelleri, çeşitleri ve renkleri doğrultusunda değişim göstermektedir. Fakat bu şallar genellikle uygun fiyatlar ile satılan ürünlerdir. Özellikle internet üzerinde yapılan kampanyalarda birden çok şal çeşidini en uygun fiyata satın alabilmek mümkündür. Şık, zarif ve hoş bir görünüm yaratmak için kısa bir ön araştırma ile en uygun fiyata pek çok bambu şal modeli bulunmaktadır.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-TANITIM YAZILARI


Anahtar Kelimeler: Bambu Şalların Özellikleri Nelerdir?
24.4° / 13.2°
  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,49% 0,04
  • EURO

    34,69% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2501,13% 0,69
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22