?BANA KARIMDAN BAŞKA KİMSE KAPRİS YAPAMAZ?

30 yıllık evlilikleriyle dillere pelesenk olan Eda Metin Özülkü çifti 14 Şubat Sevgililer günü için müzik yazarı Hakan Kanburoğlu?nun konuğu oldu ve evliliklerine dair özel açıklamalarda bulundu.

Magazin 9.02.2018 10:49:14 0
?BANA KARIMDAN BAŞKA KİMSE KAPRİS YAPAMAZ?


30 yıllık evlilikleriyle dillere pelesenk olan Eda Metin Özülkü çifti 14 Şubat Sevgililer günü için müzik yazarı Hakan Kanburoğlu’nun konuğu oldu ve evliliklerine dair özel açıklamalarda bulundu. 

 

“EVLENMEK İÇİN SİGORTALI İŞ BULDUM” 

“EVLENME SÜRECİNDE EDA GASTRİT OLDU”

 

Unutulmaz şarkılara imza atan çift evlenme süreçleriyle ilgili “ Eda’yı babası vermedi, git sigortalı bir iş bul dedi, Eda’da o süreçte gastrit hastası oldu.” diyerek büyük aşkların sabırlı olması gerektiğini söyledi. 30 yıllık evliliklerinin nasıl ayakta tuttuklarıyla ilgili soruya “ Bizim evliliğimiz diğerleri gibi değil, normal insanlar gibiyiz. Evlilikte pazarlama olmaz. Gündem de olalım, popülerliğimiz için evliliğimizi kullanalım kafasında değiliz.” diyerek günümüzdeki sanat camiasındaki kısa süreli evliliklere öğüt verdiler.

 

“METİN DİSİPLİNLİ, EDA İLGİLİ”

 

Çocuklarıyla nasıl anlaştıkları sorusuna ise “ Evde Metin’in sözü geçer, çocuklara disiplinli olmayı o öğretir, Eda ise ilgili bir annedir, beslenmelerine kadar her şeyi o planlar” diyerek iyi bir ebeveyn olduklarını ifade ettiler. 

 

“70 YAŞINA GELENE KADAR YAPACAĞIMIZ ŞARKILAR HAZIR” 

 

Müzik kariyerlerinde uzun bir süredir suskun olan ikili kaç şarkınız var sorusuna ise “ 70 yaşına gelene kadar yapacağımız albümlerin şarkıları şimdiden hazır, çocuklarımızla quartet albüm yapmayı düşünüyoruz.” diyerek üretmeye devam ettiklerinin sinyalini verdiler. 

 

“BANA KARIMDAN BAŞKA KİMSE KAPRİS YAPAMAZ” 

 

Türkiye’nin en iyi söz müzik yazarı kim sorusuna ise “ En iyisi Sezen Aksu’dur, Aysel Gürel ise bir dehadır, bana oğlum Eda’ya gelinim derdi” sözleriyle iki usta isme saygılarını sundu.

 

Röportajın sonlarına doğru yöneltilen sanatçı kaprisi çeker misiniz sorusuna ise “ Bana bir tek karım kapris yapabilir zaten Eda stüdyoya gelince Allah’ım yetiş diyorum” açıklamasıyla kahkası bol bir röportaja imza attılar.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI

RÖPORTAJ;HAKAN KANBUROĞLU


23.2° / 12.9°
  • BIST 100

    10208,7%1,62
  • DOLAR

    32,38% 0,14
  • EURO

    34,78% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2404,51% 0,33
  • Ç. ALTIN

    3877,87% 0,00