BARTIN İL MEM`DEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş Orta Okulu?nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenci Bartın Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımlar

Türk Dünyasından Haberler 23.11.2015 22:06:14 0
BARTIN İL MEM`DEN ÖĞRENCİLERE HEDİYE

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş Orta Okulu‘nda açılan kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenci Bartın Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR tarafından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları ile ödüllendirildiler.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  tarafından hazırlanarak  Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın İl Merkezi ve İlçelerinde yürütülmesine başlatılan Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri ilk günkü coşkusu ile gerçekleştirilmeye devam ediliyor.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri”  isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti.

Bartın İlimiz ve İlçelerinde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje ilgili olarak 10 farklı orta okul ve dengi okullarda satranç kursu açılmıştı. Satranç kurslarından birisi de Bartın ‘ın köklü ve seçkin okulları arasında gösterilen Şehit Üsteğmen Aydın Aydoğmuş Orta Okulu ‘nda açılmıştı. Uzman satranç eğitmeni tarafından verilen 30 saatlik satranç eğitimini   kursiyer 10 öğrenci başarı ile tamamladı. Kursu başarı ile tamamlayan 10 öğrenciyi Bartın Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR makamında kabul etti.

Bartın ‘lı öğrencilerin sorularını cevaplayıp öğretmenlik mesleği hakkında da bilgiler veren Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR ‘i öğrencilerin dikkatlice dinledikleri gözlendi. Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR ‘e düzenlenen satranç kursu ile ilgili olarak Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer YILMAZ tarafından bilgi verildi.

Öğrencilere yapılan çeşitli ikramların ardından profesyonel maçlarda da kullanılan satranç takımları Bartın Milli Eğitim Müdürü Yaşar DEMİR tarafından hediye edilirken, hediyelerini alan minik öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, teşekkür etmeyi de unutmadılar. Minik öğrenciler derslerine çok çalışıp, serbest zamanlarında da bol bol kitap okuyacaklarına dair söz vererek Milli Eğitim Müdürlüğü ‘nden ayrıldılar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04