BARTIN POLİSİNDEN 1 TON MAVİ KAPAK

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Altın Kardeşliği isimli proje etkinlikleri kapsamında toplanan plastik kapak sayısı yaklaşık olarak 600.000 Adeti geçerken, 1 Ton ?un üzerinde kapak toplanmış oldu

16.02.2016 20:19:05 0
BARTIN POLİSİNDEN 1 TON MAVİ KAPAK

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen Altın Kardeşliği isimli proje etkinlikleri kapsamında toplanan plastik kapak sayısı yaklaşık olarak 600.000 Adeti geçerken, 1 Ton ‘un üzerinde kapak toplanmış oldu.    

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından “Kapaklar Umuda Dönüşsün…” sloganı ile hazırlanan Altın Kardeşliği ismli proje büyük bir coşku ile yürütülürken, projeye destekler de her geçen gün artarak devam ediyor. Altın Kardeşliği isimli projenin uygulanmasına başlandığı 15 Ağustos 2014 tarihinden bu tarihe kadar yaklaşık olarak 600.000 Adeti geçerken,  1.000 Kilo gramın üzerinde  plastik kapak   toplanmış oldu.

Psiko-sosyal model örnek alınarak “Kapaklar Umuda Dönüşsün…” sloganı ile hazırlanarak yürütülmekte olunan Altın Kardeşliği isimli proje ile ilgili olarak halk arasında mavi kapak olarak da bilinen cam ve plastik şişelerin çeşitli renklerdeki plastik kapakları  toplanarak geri dönüşümleri için anlaşmalı kuruluşlara teslim edilecek. Karşılığında da yaklaşık olarak  her 30.000 Adet (50 kilo) plastik kapak karşılığında başta yatağa bağımlı olanlar olmak üzere yüreği büyük engelli  kardeşlerimizin kullanımına ihtiyaç duydukları özellikli sandalyelerden temin edilecek. Temin edilen bu sandalyeler ise İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından ihtiyaç sahibi başta yatağa bağımlı olanlar olmak üzere yüreği büyük engelli kardeşlerimize takdim edilerek kendilerinin günlük yaşantılarında karşılaştıkları engelleri aşamaları hususunda yardımcı olunmaya çalışılacak.

Altın Kardeşliği isimli mavi kapak toplama  projesi ile aynı zamanda toplumumuzu oluşturan başta geleceğimizin teminatı sevgili çocuklarımız olmak üzere  bireylerimize  çevre  bilinci de  aşılanmak istenmekte. Proje ile ilgili olarak toplanan plastik kapakların toplanmaması halinde çevre kirliliği yapacak olması, çevreye atılacak plastik kapakların ise yüzlerce yıl doğaya karışmadan kalacak olması projenin önemini daha da arttırıyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlilerince yürütülmekte olunan ve 2 Ocak 2017 tarihinde sona erecek olan Altın Kardeşliği isimli proje etkinlikleri çerçevesinde başta yatağa bağımlı olanlar olmak üzere ihtiyaç sahibi yüreği büyük engelli kardeşlerimize sandalyeleri takdim edilerek kendilerinin günlük yaşantılarında karşılaştıkları engelleri aşamaları hususunda yardımcı olunmaya çalışılacak.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN                                              

 


25.1° / 14.8°
  • BIST 100

    10623,91%2,95
  • DOLAR

    32,24% -0,09
  • EURO

    35,03% -0,15
  • GRAM ALTIN

    2489,37% 0,95
  • Ç. ALTIN

    3984,51% 0,90