BARTINDA POLİS ABLA KÜTÜPHANESİ KURULUYOR

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Abla isimli kütüphane kuruluyor.

Polisiye Haberler 1.02.2016 21:21:19 0
BARTINDA  POLİS ABLA KÜTÜPHANESİ KURULUYOR

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Abla isimli kütüphane kuruluyor.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından polis vatandaş işbirliğini sağlayıcı faaliyetler aralıksız olarak devam ediyor.  Bilindiği gibi polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde ‘’Altın Elller’’, ‘’Altın Kalpler’’, ‘’Altın Kardeşliği’’ ‘’Kuzey Yıldızı’’ ve ‘’Kuzey ‘in İncileri’’  isimli projeler hazırlanarak başarılı bir şekilde yürütülmüştü. Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü çalışmalara bir yenisini daha ekleyerek, Polis Amca Çocuk Kütüphanesi kurmak için kolları sıvamıştı. Kütüphanelere bir yenisini daha eklemek isteyen Bartın Polisi Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ‘nde Polis Abla Kütüphanesini teşhir etmeye başladı.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa

Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak olan kütüphanede lise ve dengi okul öğrencileri kitapları, dergiler ve benzer doneler  lise  öğrencilerinin beğenisine sunulacak.

Bartın ‘ın seçkin ve başarılı okulları arasında gösterilen Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak olan Polis Abla Kütüphanesi ‘ne dileyen vatandaşlar kitap, dergi ve  benzeri doneleri hibe edebilecekler. Hibe etmek isteyenler Bartın Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile irtibat kurabilecekler. Yetkililer vatandaşların kullanılmamış, yeni ve güncel  kitap, dergi ve benzeri donelerin kütüphanede teşhir edilmek üzere vatandaşlar tarafından hibe edilebileceğini belirtiyorlar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 

 


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10706,49%0,59
  • DOLAR

    32,20% -0,01
  • EURO

    35,01% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2519,76% 0,78
  • Ç. ALTIN

    4035,21% 0,78