BARTINDA SATRANÇ KURSUNA KATILANLARA KİTAP DAĞITILDI

Kuzey ?in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın Merkezde bulunan Vali Tevfik Başakar Orta Okulu ?nda açılan satranç kursuna katılan öğrencilere Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kit

Türk Dünyasından Haberler 26.11.2015 00:54:21 0
BARTINDA  SATRANÇ KURSUNA KATILANLARA KİTAP DAĞITILDI

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında Bartın Merkezde bulunan Vali Tevfik Başakar Orta Okulu ‘nda açılan satranç kursuna katılan öğrencilere  Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından kitap hediye edildi.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanan Kuzey ‘in İncileri isimli proje  büyük bir coşku ile yürütülmeye devam ediyor.  Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülen projenin ‘’Geleceğiniz, geleceğimizdir.’’ gibi bir  sloganı bulunuyor. Proje etkinlikleri kapsamında Bartın İlinde 10 farklı ilköğretim okulu ve ortaokulda, 30 saat gibi bir kurs saatini kapsayan satranç kursları açılmıştı.

Açılan satranç kursları ilk günkü ciddiyetiyle devam ederken, polis abi ve ablaları sürekli kursiyer öğrencileri ziyaret ediyorlar. Ziyaretlerden sonuncusu Bartın Merkezde bulunan Vali Tevfik Başakar Orta Okulu ‘nda açılan satranç kursuna katılan öğrencilere gerçekleştirildi.

 Vali Tevfik Başakar Orta Okulu ‘nda açılan kursa katılan kursiyer öğrencileri ziyaret eden Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri kendilerine kitap hediye ettiler. Kitapları polis abi ve polis ablalarının elinden alan  kursiyer öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunurken, polis abi  ve polis ablalarına  bol bol kitap okuyacaklarına dair  söz verdiler. Ayrıca “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında özel olarak hazırlanan kitap ayıraçları da kursiyer öğrencilere hediye edildi. Ziyarette Bartın Valisi Sayın Seyfettin Azizoğlu ve Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU ‘nun iyi dileklerini Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Tümer Yılmaz kursiyer öğrencilere iletti.

Bilindiği gibi “Kuzeyin İncileri” isimli proje Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanarak ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti. Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının uygun görüşleri ile  Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülen  “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor. Gerçekleştirilmesi planlanan  etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinlikler bulunuyor.

Kuzey ‘in İncileri isimli proje etkinlikleri kapsamında açılan 10 farklı satranç kursunu başarı ile tamamlayan öğrencilere başarı belgesi ve madalyaların takdim edilecek. Kursiyerler için özel olarak hazırlanacak 100 adet taşları ile beraber satranç tahtalarının da hediye edileceği satranç kursları sonrasında bir de turnuva düzenlenecek. Düzenlenecek turnuvada  dereceye girecek olan kursiyer öğrencilere tablet bilgisayar, bisiklet,  fotoğraf makinesi, kol saati, MP 5 Player hediye edilecek.

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04