Bartın?da TDP Polisi Kitap Hediye Etti

Polis Abla isimli kütüphaneye Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri kitap hediye etti.

Polisiye Haberler 3.02.2016 13:50:17 0
Bartın?da TDP Polisi Kitap Hediye Etti

Polis Abla isimli kütüphaneye Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  kitap hediye etti.

Bilindiği gibi Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürlüğü ile ortaklaşa Polis Abla  isimli  kütüphanenin kurulması çalışmaları başlamıştı.

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından polis vatandaş işbirliğini sağlayıcı faaliyetler kapsamında Polis Abla  isimli  kütüphane Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak. Polis vatandaş işbirliğinin en üst seviyelere taşınması amacıyla Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından hazırlanarak yürütülen ‘’Altın Elller’’, ‘’Altın Kalpler’’, ‘’Altın Kardeşliği’’ ‘’Kuzey Yıldızı’’ ve ‘’Kuzey ‘in İncileri’’  isimli projelerden sonra Polis Abla  isimli  kütüphanenin de kuruluyor olması Bartın ‘lı vatandaşlar tarafından takdirle karşılanıyor. Kütüphaneye ilk kitaplar geçtiğimiz günlerde Bartın İl Emniyet Müdürü İsa AYDOĞDU tarafından hediye edilmişti. Polis Abla isimli kütüphaneye bu kez de Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri  kitap hediye ettiler.

Bartın ‘ın seçkin ve başarılı okulları arasında gösterilen Şerife Bacı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ‘nde kurulacak olan Polis Abla Kütüphanesi ‘ne dileyen vatandaşlar kitap, dergi ve  benzeri doneleri hibe edebilecekler. Hibe etmek isteyen vatandaşlar  Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü görevlileri ile de irtibat kurabilecekler. Yetkililer vatandaşların kullanılmamış, yeni ve güncel  kitap, dergi ve benzeri donelerin kütüphanede teşhir edilmek üzere vatandaşlar tarafından hibe edilebileceğini belirtiyorlar.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 

 


28.6° / 15.4°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04