Bartın `lı Gençler Sinemaya Doyacak

Bartın İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek olunan ?Kuzeyin İncileri? isimli proje etkinlikleri kapsamında sinema filmi seyredecek olan Bartın ?lı gençler adeta sinemaya doyacaklar.

Türk Dünyasından Haberler 5.08.2015 07:53:39 0
Bartın `lı Gençler Sinemaya Doyacak

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde yürütülecek olunan “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında sinema filmi seyredecek olan Bartın ‘lı gençler adeta sinemaya doyacaklar.

Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülecek olan “Kuzeyin İncileri” isimli proje etkinlikleri kapsamında 650 Lise Öğrencisi polis abla ve abilerinin refakatinde sinema da film seyredecek.

Bilindiği gibi Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığınca koordineli olarak yürütülen “Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuklar ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı”(ÇOGEP) kapsamında hazırlanan “Kuzeyin İncileri”  isimli proje ÇOGEP Değerlendirme Kurulu tarafından kabul edilmişti. Bartın ilimizde Bartın Valilik Makamının izni ile Bartın  İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü koordinesinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Kültür ve Turizm Müdürlüğü, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ile ortaklaşa yürütülecek olan “Kuzeyin İncileri” isimli proje kapsamında birbirinden farklı etkinlikler gerçekleştirilecek. Gerçekleştirilecek olan etkinlikler arasında Satranç Kursu ve Turnuvası, Çanakkale Şehitliği ve İstanbul Gezisi, Uçurtma Şenliği, Piknik Etkinliği ve Sinema Gösterimi gibi etkinliklerin gerçekleştirilmesi planlanıyor.

 Söz konusu etkinlikler kapsamında ilk olarak Bartın Cumhuriyet Anadolu Lisesi ‘nden 50  öğrenci 2 öğretmenleri refakatinde polis abi ve polis ablaları ile beraber  ‘’Son Mektup’’ isimli sinema filmini seyrettiler. Önümüzdeki günlerde de 600 lise öğrencisi daha polis abla ve abilerinin refakatinde sinema da film seyredecekler. 15 – 18 yaş grubundan 600 öğrenciye sinema filmi seyrettilmesi esnasında 24 öğretmen ve 60 emniyet mensubu da öğrencilere refakat edecekler. 13 seans olarak gerçekleştirilmesi beklenen sinema etkinliği kapsamında toplam 741 kişi sinema filmi seyretmiş olacak.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-BARTIN

 


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29