Bartın ili İçin Tanıtma Atağı

Bartın ‘ın ve Türkiye'nin seçkin firmaları arasında yer alan MİRAY Group Company firması tarafından hazırlanan ve Bartın ‘ın tanıtımı için Bartın İl Merkezi ve İlçelerine ait çerçeveli fotoğraflar ,Miray Group Company isimli firma yetkilileri tarafınd

Gündem 23.08.2013 08:50:37 0
Bartın ili İçin Tanıtma Atağı

Bartın ‘ın  ve  Türkiye’nin seçkin firmaları arasında yer alan MİRAY Group Company firması tarafından hazırlanan  ve Bartın ‘ın tanıtımı için  Bartın İl Merkezi ve İlçelerine ait çerçeveli fotoğraflar ,Miray Group Company isimli firma yetkilileri tarafından Bartın ‘ın tanıtımı amacıyla ülkemizin önde gelen  Yeşilçam Sinema Sanatçıları ve Futbol Yıldızları başta olmak üzere Bartın ili dışında yaşayan ünlü kişilere  hediye edilmeye başlandı. Firma geçtiğimiz günlerde Yeşilçam ‘ın tanınmış ve sevilen sinema sanatçıları Bahar ÖZTAN ve Nuri ALÇO ‘ya çerçeveli fotoğraflardan  etmiş ve  Ardından da Bodrum Yalıkavak da Sanatçı dostu olduğu bilinen başarılı Avukat M. Mehmet KAYA ‘nın işletmeciliğini yaptığı  yel Değirmeni’nde sergilenen Bartın fotoğrafları vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü..

Ticari alandaki hizmetlerinin yanısıra sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerle de takdir toplayan Miray Group Company isimli firmanın yetkilileri son olarak tanınmış yazar Toprak IŞIK ‘a Bartın fotoğraflarından hediye etti.

1973 yılında Elazığ`da doğan,çocukluğu ve ilk gençlik yılları İnegöl`de geçen, Üniversite birinci basamak sınavında Türkiye 9.su, ikinci basamak sınavında Türkiye 16.sı olarak girdiği Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü’nden 1996 yılında mezun olan Yazar Toprak IŞIK, bir süre New York’ta yaşadıktan sonra yazarlığa daha fazla zaman ayırabilmek için 2008 yılından itibaren İstanbul’a yerleşti ve mühendislik yaşamını araştırma geliştirme projelerinde danışmanlık yaparak sürdürmeye başladı.  Yazar Toprak IŞIK ‘ın bugüne kadar çıkan kitapları ise şunlar:

Anne Beni Geri Getir, Baba Beni Anlasana, Babam Okulun En Çalışkanı, Çiftçi Karıncalar Köleci Karıncalara Karşı, Büyüyen Çocuk,  Adından Belli Kuşlar Köyü, Azgın Tekeler,  Kız Ararken,  Sıradana Övgü, Halat Gösterisi, Sırabaşı  Yazar Toprak IŞIK ‘ın ayrıca Tadımlık adlı bir tanıtım kitabı ve Devlet Tiyatroları Repertuarı’nda iki tiyatro eseri bulunmakta.

Ülkemiz genelinde 48. si 26 Mart – 1 Nisan 2012 tarihleri arasında kutlanan Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında Bartın Valiliği Kültür ve Turizm Müdürlüğü İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü koordinesinde söyleşi için Bartın `a davet edilen genç ve başarılı yazar Toprak IŞIK ‘ın söyleşisi büyük beğeni toplamıştı.

Bartın ‘ın ülkemizin en güzel köşelerinden birisi olduğunu sürekli dile getiren Toprak IŞIK ‘ın Bartın hayranı olduğu, bu hayranlığının ise emekli öğretmen olan babasının yazarın çocukluk döneminde Kozcağız ‘ın Ecikler Köyünde öğretmen olarak görev yaptığı yıllardan itibaren sürdüğü öğrenildi.

Miray Group Company isimli firmanın yaptığı birbirinden güzel hizmetlerden birisi olan Bartın ‘ın tanıtımına yönelik bu faaliyet Bartın halkı tarafından da takdirle karşılanırken firmanın Genel koordinatörü olan İşadamı A. Kerim ZURNACI etkinlikle ilgili olarak Bartın ‘dan birçok kişinin kendilerini arayarak teşekkür ettiklerini dile getirerek  benzer faaliyetlerinin ileriki günlerde  de süreceğini ifade etti..

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29