BAŞARILI SPORCULAR BAŞKAN TUNA?YI ZİYARET ETTİ

Şampiyon sporcular sevincini Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı.

Belediye Haberleri 17.03.2016 12:07:41 0
 BAŞARILI SPORCULAR BAŞKAN TUNA?YI ZİYARET ETTİ

Şampiyon sporcular sevincini Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı. Karma Dövüş Sanatları (MMA) Türkiye seçmeleri ve Elit Kemer Turnuvası’nda Sincan’ı temsil ederek dereceye giren Başkent Arena Spor Kulübü, ayağının tozuyla Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna’yı ziyaret etti.

Başkent Arena Spor Kulübü, Antalya’da elde ettiği derecelerle Sincan’ın yüzünü güldürdü. Karma Dövüş Sanatları (MMA) Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye seçmeleri ve Elit Kemer Turnuvası Antalya’da yapıldı. Kemer ilçesindeki Göynük Spor Salonu'nda düzenlenen organizasyona, yaklaşık 300 sporcu katıldı. Organizasyonda müsabakalar, minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde MMA light, MMA full ve MMA elite branşlarında gerçekleştirildi. Antalya’da Sincan’ı temsil ederek kendi kategorilerinde derece ve kupa alan başarılı sporcular mutluluklarını Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna ile paylaştı. Ankara’ya döner dönmez Sincan Belediyesini ziyaret eden şampiyon sporcular, desteklerinden dolayı Başkan Tuna’ya teşekkür etti. Spora ve sporcuya verdiği önemle tanınan Başkan Tuna da, sporcuları tebrik edip başarılarının devamını diledi.

Her zaman sporun ve sporcunun yanında olduklarını vurgulayan Sincan Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Tuna, başarılı sporcuların kendisini gururlandırdığını ifade etti. Başkan Tuna, “Sincanımızdan gençlerimizin başarılı işlere imza atmaları bizleri onurlandırdı. Daha çok başarılı sporcular çıkaracağımıza inanıyorum. Böyle başarılı gençler yetiştirdiği için İsmail Topal’ı da ayrıca tebrik ediyorum. Genç kardeşlerimin başarılarını gelecek organizasyonlarda da sürdürmelerini temenni ediyorum” dedi.

 

ARTUKLU HABER AJANSI-ANKARA/SİNCAN

 

29.7° / 20.1°
  • BIST 100

    9777,46%-0,53
  • DOLAR

    34,16% 0,08
  • EURO

    38,11% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2913,97% -0,65
  • Ç. ALTIN

    4899,30% 0,64