BAŞBAKAN BİANALİ YILDIRIM;``DÖKÜLEN HER DAMLA KANIN HESABI SORULACAK``

Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım: ``Dökülen her damla kanın hesabı sorulacak``Dedi.

Gündem 18.07.2016 13:11:25 0
BAŞBAKAN BİANALİ YILDIRIM;``DÖKÜLEN HER DAMLA KANIN  HESABI SORULACAK``

Başbakan Binali Yıldırım Bakanlar Kurulu toplantısı sonrası önemli açıklamalarda bulundu. Başbakan Yıldırım: ''Dökülen her damla kanın hesabı sorulacak''Dedi.

15 Temmuz’daki darbe girişimi sonrası Bakanlar Kurulu, Başbakan Binali Yıldırım başkanlığında bugün toplandı. Çankaya Köşkü'nde gerçekleştirilen toplantıda, darbe girişimi ve Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ele alındı. Başbakan Binali Yıldırım, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından toplanan Bakanlar Kurulu sonrası açıklama yapıyor.

İşte Binali Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları:

“Bu kalkışma şüphesiz en başta milletimizin ülkesine geleceğine sahip çıkma iradesi ile başarısızlıkla sonuçlanmıştır. Bunun yanında başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Recep tayyip erdoğan'ın ortaya koyduğu irade, hükümetimizin de olayı büyük bir sükunetle karşılaması sonrası adımları vakit geçirmeden atmasıyla sağlanmıştır. Burada teşekkür etmemiz gereken çok sayıda kurum var. Bizimle temasa geçen CHP MHP HDP yöneticileri bunun başka bir şey olduğunu ve burada parti hesabı asla yapılamayacağını, millete karşı yapılan bu alçakça girişimini karşısında olduklarını ve hükümete her türlü desteği vermek konusunda hazır olduklarını söylediler. Biz de sayın genel başkanlara teşekkür ettik.”


27.5° / 17.1°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04