BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK?TEN AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINA ZİYARET

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Mardin`de AK Parti Mardin İl Başkanlığını`da ziyaret ederek teşkilâtlarla bir araya geldi.

Mardin 7.08.2017 15:00:08 0
 BAŞBAKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK?TEN AK PARTİ MARDİN TEŞKİLATINA ZİYARET

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek bazı ziyaret ve temaslarda bulunmak amacıyla geldiği Mardin'de AK Parti Mardin İl Başkanlığını'da ziyaret ederek teşkilâtlarla  bir araya geldi.

 


Ziyarette bazı açıklamalarda bulunan Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek, "Medeniyet ve tarih kokan Mardin'e gelerek siz AK Parti Teşkilâtlarıyla bir araya gelmek güzel bir duygudur. 16 Nisan'da göstermiş olduğunuz yoğun çabalarınızdan dolayı sizleri ayrıca tebrik ediyorum". 

 


Mazıdağı'nda faaliyete geçecek olan fosfalt fabrikasına ilk defa Türkiye'nin başka illerinden ham maddelerin geleceğini belirten Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek, "Ve bu ham maddelerle ortaya çıkcak ürünlerin her yere verilecek olması inşallah büyük bir kalkınmayı meydana getirecektir. Bu yatırımın yaklaşık maliyeti 1.1 milyar dolardır. 6 bin insana iş imkanı sağlacak olan yatırımda şimdiden  3 bin insandan fazla kişi çalışılmaktadır. İlimizde yatırımları hızla devam edecek olan demiryolu ve çevre yolu gibi hususlar bu kalkınmayı daha da hızlandıracak. Son birkaç yıldır ülkemiz çeşitli şebekelerin ortaya çıkardığı sıkıntılardan dolayı zor anlar yaşadı. En büyük hainliğide fetö çetesi yaptı. Ama ülkemiz çok şükür sağlam bir yapıda olduğu için dimdik ayaktayız. Başka ülkelerde olsaydı kesinlikle dayanamazlardı. Bunun tek sebebi ülkemizde güzel işlerin yapılmasından dolayıdır. Tüm bu olumsuzluklara rağmen ülkemiz 5.7 büyüdü. En büyük yatırımlarımızı eğitime ayırdık. ikincisi sağlık. Bunları niye yapıyoruz? Milletimiz huzurlu ve refah içinde yaşasın diye yapıyoruz”.

 

 

Ekonomiden Sorumlu Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek’in Mardine gelişini büyük bir sevinçle karşıladıklarının dile getiren AK Parti Mardin İl Başkanı Mehmet Ali Dündar, “Mardin’in gelişimine katkılarının son derece önemli ve yerinde olacağını düşündüğümüz ziyaretin Mardin’e hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Sayın Başbakan Yardımcımızın İl Başkanlığımıza yaptığı ziyarette teşkilatımız ile ilgili bilgiler aldı. Bizlerde kendilerine yüzde 19’dan devraldığımız oy oranımızı şuanda yüzde 41’e çıkarmış bir ailye sahip olduğumuzu ilettik. Davalarına ve hizmetlerine sahip çıkan tüm bu arkadaşlarımıza Sayın Başbakan Yardımcımızın huzurunda teşekkür ettik. İnşallah 2019 sürecinde de yine AK Parti Mardin ailesi, partisinin, memleketinin, ülkesinin ve reisinin yüzünü ak çıkartacak bir sonuçla adını duyuracaktır”.

 

Beklentilerimizin karşılanması noktasında Başbakan Yardımcısı Sayın Mehmet Şimşek’in Mardin’e yapacakları katkıları hep birlikte izleyip ve takdir ettiklerini belirten AK Parti Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, “ Mardin aslında Sayın Başbakan Yardımcımızında yabancısı olduğu bir yer değildir. İnanıyorum ki Mardin’e yapmış olduğu bu ziyaretin sonunda Mardin adına güzel şeyler olacaktır”.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04