BAŞBAKAN YARDIMCISI TUĞRUL TÜRKEŞ MARDİN`DE...

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere bu sabah Türk Hacva Yollarının Tarifeli uçağı ile Mardin`e geldi.

Mardin 16.06.2016 11:49:30 0
BAŞBAKAN YARDIMCISI TUĞRUL TÜRKEŞ MARDİN`DE...

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş çeşitli temas ve incelemelerde bulunmak üzere bu sabah Türk Hacva Yollarının Tarifeli uçağı ile Mardin'e geldi.

Başbakan Yardımcısı olarak Mardin'e ilk kez gelen Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş'i Mardin Hava limanında kendisi ile Ankara'dan aynı uçak ile Mardin'e gelen Ak Parti Mardin Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı ve Orhan Miroğlu ile Mardin Valisi Mustafa Yaman,Ak Parti Mardin il Başkanı M.Ali Dündar,Ak Parti ilçe Başkanları ,Mardin Emniyet Müdürü ve Mülki erkan  ile coşkulu bir vatandaş topluluğu tarafından çiçeklerle karlşılandı.

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkes Mardin Hava Limanından uzun bir araç Konvoyu  eşliğinde Mardin Valiliğine geçerek burada Valilik Şeref Defterini imzaladı.

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş Vali Mustafa Yaman ile bir süre görüştükten sonra Ak Parti Mardin il Binasına geçerek burada Partililerle bir süre sohbet edeceği öğrenildi.

Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeşin öğleden sonra da Mardin'de faaliyet Yürüten STK'larla bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunacağı,Mesleki Örgüt Temsilcileri ile bir araya gelerek sorunlarını dinleyeceği öğrenildi.

 

 

ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN


27.8° / 14.8°
  • BIST 100

    10643,58%3,14
  • DOLAR

    32,20% -0,22
  • EURO

    34,90% -0,22
  • GRAM ALTIN

    2504,01% 1,55
  • Ç. ALTIN

    3989,88% 1,04