Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisi tarafından düzenlenen mitinge katılmak üzere Mardin`e geldi.
Siirt`te düzenlenen mitingin ardından Mardin`e gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan`ı havaalanında çok sayıda kurum amiri ve partili karşıladı. Havaalanından şehir merkezine geçen Erdoğan, karayolları yanındaki alanda halka hitap edecek. Erdoğan`ın Mardin mitingi öncesinde bölgede geniş güvenlik önlemleri alınırken, vatandaşlar mitingden saatler önce alanı doldurdu. Bayraklarla süslenen alana akın eden vatandaşlar, polis tarafından üst araması yapıldıktan sonra içeri alındı. Başbakan Erdoğan`ın Mardin mitingi dolayısıyla çevre illerden çok sayıda takviye polis ekibi Mardin Emniyet Müdürlüğü emrine görevlendirildi.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, özel uçak "DAP" ile saat 16.43`de Mardin`e geldi.Başbakan Erdoğan`ı, Mardin Havaalanı`nda Vali Ahmet Cengiz, Emniyet Müdürü Mehmet Şahin, AK Parti Mardin Milletvekilleri Abdurrahim Akdağ ve Gönül Bekin Şahkulubey ile öteki yetkililer karşıladı.
Başbakan Erdoğan`la birlikte eşi Emine Erdoğan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve eski AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış da Mardin`e geldi.
ARTUKLU HABER AJANSI-MARDİN
10275,75%0,46
39,81% 0,10
46,90% 0,33
4274,45% 0,36
6794,97% -0,20