Basın Turnuvasında Tur Atlayanlar Belli Oldu

Mamak Belediyesi'nin düzenlediği Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası'nda ön eleme maçlarına katılmaya hak kazanan 13 takım belli oldu. Turnuvanın sekizinci gününde 3. ve 4. guruplardaki maçlar da sona erdi.

Spor 27.09.2013 07:25:41 0
Basın Turnuvasında Tur Atlayanlar Belli Oldu

Mamak Belediyesi’nin düzenlediği Mamak Belediyesi Basın Futbol Turnuvası’nda ön eleme maçlarına katılmaya hak kazanan 13 takım belli oldu. Turnuvanın sekizinci gününde 3. ve 4. guruplardaki maçlar da sona erdi. Bir üst tura çıkmanın haklı sevincini yaşayan takımlar, ön eleme maçlarında daha iyi oynayarak finale kadar gitmek istediklerini kaydettiler. Turnuvaya katılan takımlar Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül’e, böyle güzel bir organizasyon düzenledikleri için teşekkür etti.

                        

Bugün’den centilmenlik örneği

Gecenin ilk maçında karşı karşıya gelen İhlas Haber Ajansı-Bugün gazetesi maçında talihsiz bir sakatlık yaşandı. Yedek oyuncusu bulunmayan İha takımından bir futbolcu girdiği ikili mücadelede yerde kalınca maça altı kişi devam etmek zorunda kaldı. Tam bir centilmenlik örneği gösteren Bugün Gazetesi de bir oyuncusunu çıkartarak maçı altı kişi tamamladı.

 

Sabah küllerinden doğdu

Gecenin ikinci müsabakası olan Milliyet Gazetesi-Sabah Gazetesi maçı tam bir derbi havasında geçti. Yenenin turnuvaya devam edeceği müsabaka öncesi iki takımda maça oldukça iddialı çıktı. Karşılaşmaya hızlı başlayan Sabah Gazetesi, magazin muhabiri Hüseyin Durmuş’un üç golüyle üç puana uzandı ve yola devam dedi. Saha kenarından devamlı oyuncuları motive eden Hayrettin Bektaş, zamanında yaptığı oyuncu değişiklikleriyle de galibiyette büyük rol oynadı.

 

Hürriyet Namağlup birinci

Turnuvaya iddialı başlayan Hürriyet Gazetesi gurup maçlarını namağlup dokuz puanla bitirdi. Son maç için sahaya gelen Hürriyet’in rakibi Cihan Haber Ajansı görev kurbanı oldu. Kadrosunda eksikler bulunduğu için maça çıkamayan haber ajansı turnuvaya veda etti.

 

Turnuvada ikinci beraberlik

Gecenin son maçı olan Habertürk Tv-Kanal B maçı büyük çekişmeye sahne oldu. Grup liderliği için sahaya çıkan iki takımda kıyasıya mücadele etti. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Habertürk Tv, ikinci yarıda kalesinde iki gol gördü. Berabere biten maç sonrası averajla Habertürk Tv birinci oldu.

 

Gruplarda son durum

İlk dört grubun maçları tamamlanırken birinci grupta ilk sırayı Atv, ikinci sırayı Kanal A, üçüncü sırayı ise Habertürk Gazetesi aldı. Diğer gruplarda ise durum söyle;

İkinci grubun birincisi Yeni Akit Gazetesi, ikincisi Kanal 7, üçüncüsü Kanal D

Üçüncü grubun birincisi Habertürk Tv, ikincisi Kanal B, üçüncüsü Sabah Gazetesi

Dördüncü grubun birincisi Hürriyet Gazetesi, ikincisi Bugün Gazetesi, üçüncüsü İhlas Haber Ajansı oldu. En iyi dördüncü takımın da bir üst tura çıkacağı turnuvada gülen takım ise son maçta Kanal D takımını yenen Show Tv oldu.

 

 

Günün Toplu sonuçları;

İHA (3) - Bugün (10)

Milliyet (0) - Sabah (3)

CHA (0) - Hürriyet (3)

Habertürk TV (2) - Kanal B (2)

 

 

ABDULLAH ORTAÇ-ANKARA/MAMAK


41.6° / 29.2°
  • BIST 100

    10746,29%0,06
  • DOLAR

    32,84% 0,12
  • EURO

    35,15% -0,13
  • GRAM ALTIN

    2498,90% 0,38
  • Ç. ALTIN

    4024,53% 1,29